Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Ontspanning & kunst, een fijne combinatie

donderdag, 10 maart 2016

Thermae 2000

Kunst. Een woord dat voor iedereen een andere betekenis heeft en dat je overal tegenkomt. Sommigen gebruiken het om emoties en gedachtes te uiten, anderen gebruiken het om een verhaal te vertellen. Maar voor velen is kunst ook één van de manieren om te ontspannen. De grootste kunstliefhebbers en kunstverzamelaars kunnen ook dit jaar weer van 11 maart t/m 20 maart genieten van de mooiste kunstwerken van de wereldse collectie in MECC Maastricht. Het is weer bijna zover: de 29e editie van ‘s werelds grootste kunstbeurs staat voor de deur.

Hét kunstevenement van het jaar

TEFAF, afkorting voor The European Fine Art Fair, is het meest bewonderenswaardig kunstevenement ter wereld. TEFAF is sinds 1988 een fenomeen en uitermate populair bij kunstliefhebbers en kunstverzamelaars. De collectie van de 275 ‘s werelds toonaangevende galerijen uit 20 landen trekt personen van over de hele wereld aan. De TEFAF zal hét gespreksonderwerp van de volgende dag zijn. Dus wil je de volgende dag meepraten met andere kunstliefhebbers? Plan nog snel je bezoekje aan de TEFAF. 

De kunst van het ontspannen

De grote verscheidenheid aan kunstwerken maken het mogelijk om in de gedachten en de wereld te stappen van verschillende grote kunstenaars. Hierdoor vergeet je de zorgen die je in je hoofd hebt omdat je concentratie uitgaat naar het kunstwerk en de gedachte hierachter. Even een moment van pure ontspanning.

Net als bij een wellnessdag in het fameuze wellnessresort Thermae 2000 zal je hoofd even vrijgemaakt worden van de stress en zorgen van alledag. Je waant je in een wereld van rust zodat de balans tussen ontspanning en stress weer hersteld kan worden. 

Kunst in Valkenburg

Is Maastricht toch nog iets te ver? Geen zorgen! Van 12 t/m 28 maart en van 12 maart t/m 25 september vindt er in Valkenburg ook een groot kunstevenement plaats. Dit jaar is in Château St. Gerlach alweer de 9e editie van de unieke kunstexpositie KIV, Kunst in Valkenburg. Wat dit kunstevenement zo bijzonder maakt, is het feit dat het zowel een binnen- als een buitenexpositie heeft. Kunt u niet wachten totdat dit kunstevenement begint? Kom dan verschillende schilderijen van KIV in de hotelgangen van Thermae 2000 bezichtigen en laat de kunstliefhebber in uzelf genieten.  

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer