Menu

Blog en nieuws

Ontspanning & kunst, een fijne combinatie

donderdag, 10 maart 2016

Thermae 2000

Kunst. Een woord dat voor iedereen een andere betekenis heeft en dat je overal tegenkomt. Sommigen gebruiken het om emoties en gedachtes te uiten, anderen gebruiken het om een verhaal te vertellen. Maar voor velen is kunst ook één van de manieren om te ontspannen. De grootste kunstliefhebbers en kunstverzamelaars kunnen ook dit jaar weer van 11 maart t/m 20 maart genieten van de mooiste kunstwerken van de wereldse collectie in MECC Maastricht. Het is weer bijna zover: de 29e editie van ‘s werelds grootste kunstbeurs staat voor de deur.

Hét kunstevenement van het jaar

TEFAF, afkorting voor The European Fine Art Fair, is het meest bewonderenswaardig kunstevenement ter wereld. TEFAF is sinds 1988 een fenomeen en uitermate populair bij kunstliefhebbers en kunstverzamelaars. De collectie van de 275 ‘s werelds toonaangevende galerijen uit 20 landen trekt personen van over de hele wereld aan. De TEFAF zal hét gespreksonderwerp van de volgende dag zijn. Dus wil je de volgende dag meepraten met andere kunstliefhebbers? Plan nog snel je bezoekje aan de TEFAF. 

De kunst van het ontspannen

De grote verscheidenheid aan kunstwerken maken het mogelijk om in de gedachten en de wereld te stappen van verschillende grote kunstenaars. Hierdoor vergeet je de zorgen die je in je hoofd hebt omdat je concentratie uitgaat naar het kunstwerk en de gedachte hierachter. Even een moment van pure ontspanning.

Net als bij een wellnessdag in het fameuze wellnessresort Thermae 2000 zal je hoofd even vrijgemaakt worden van de stress en zorgen van alledag. Je waant je in een wereld van rust zodat de balans tussen ontspanning en stress weer hersteld kan worden. 

Kunst in Valkenburg

Is Maastricht toch nog iets te ver? Geen zorgen! Van 12 t/m 28 maart en van 12 maart t/m 25 september vindt er in Valkenburg ook een groot kunstevenement plaats. Dit jaar is in Château St. Gerlach alweer de 9e editie van de unieke kunstexpositie KIV, Kunst in Valkenburg. Wat dit kunstevenement zo bijzonder maakt, is het feit dat het zowel een binnen- als een buitenexpositie heeft. Kunt u niet wachten totdat dit kunstevenement begint? Kom dan verschillende schilderijen van KIV in de hotelgangen van Thermae 2000 bezichtigen en laat de kunstliefhebber in uzelf genieten.  

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer