Ontspannende feestdagen

15 november 2019

Ontspannende feestdagen

December is de mooiste tijd van het jaar. De prachtige versieringen, de schitterende lichtjes en de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen zijn precies wat deze maand zo bijzonder maakt. Toch brengt de hectiek van deze maand voor veel mensen veel stress met zich mee. We proberen alle ballen hoog te houden: de kerstinkopen, versieringen, boodschappen, feestplanning.

Het is juist daarom belangrijk om voor de feestdagen aanbreken genoeg tijd te nemen voor ontspanning. Bij Thermae 2000 komt u voor en tijdens de feestdagen niets tekort. Wij geven tips om te ontspannen tijdens de drukke decembermaand. Lees snel verder voor onze tips!

“Neem de tijd om echt even te ontspannen”

Na een drukke werkdag is het heerlijk om even op te laden in de sauna. Door stress wordt er veel spanning vastgehouden in de spieren. Een infraroodsauna kan hierbij helpen, de diepe werking van de infraroodstralen brengt direct verlichting voor de gespannen spieren.  

“Ontspan de spieren in een Whirlpool”

Een ontspanningsmoment in een whirlpool is ideaal om tot rust te komen in de frisse buitenlucht. De nieuwe whirlpools in het saunagebied kijken uit over het Limburgse Heuvellandschap. Niets werkt zo ontspannend als de frisse buitenlucht! De stralen masseren uw spieren met een relaxed gevoel als gevolg.

“Combineer een wellnessdag met een bezoek aan de Kerststad”

De dagen lijken voorbij te vliegen zodra we richting het einde van het jaar gaan. Daardoor lijkt het alsof er geen tijd is om te ontspannen. Niets is minder waar! Door een ontspanmoment in te plannen laadt u helemaal op en kunt u de feestdagenhectiek veel beter aan. Een bezoek aan de magische Kerststad Valkenburg brengt u meteen in de feestelijke sfeer. Zo bent u helemaal klaar voor de feestdagen!

“Trakteer uzelf op een compleet ontspannen Kerst”

Dit jaar geen zin in de feestdagenhectiek? Gun uzelf een compleet verzorgde feestdag. De magische feestdagenarrangementen bij Thermae 2000 laten alle zorgen wegspoelen. Kom volledig tot rust in onze thermale baden, sauna’s en whirlpools. Het prachtige uitzicht over de Cauberg, de feestelijke decoraties en het speciale kerstmenu van onze chefkoks maken deze Kerst dit jaar compleet.

 

Lees meer over onze feestdagenarrangementen


Terug