Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Ontspannen en slapen in de Cauberg

woensdag, 17 mei 2017

Milou Schreuders

Soms ben je wel eens toe aan iets nieuws. Nieuwe ervaringen helpen immers om  jezelf op te laden, even af te schakelen en tot rust te komen. Daarom heb ik onlangs voor het eerst bij Thermae 2000 geslapen. Het was een bijzondere overnachting! Ik vertel je er meer over in dit blog.

Ervaringen brengen geluk

Ik moet bekennen: van een mooi paar schoenen of een nieuwe tas word ik heel blij. Voor even dan, want helaas trekt het gelukkige gevoel ook weer snel weg. Daarom hecht ik meer waarde aan ervaringen, want die geven mij een duurzaam positief gevoel. Het allerliefste ga ik op reis. Met familie, vrienden, maar meestal met mijn vriend. Het maakt niet uit waar we heen gaan, we maken het overal gezellig.

Slapen in een berg

Voor ons nieuwe tripje besluiten mijn vriend en ik om kort bij huis te blijven. Je hoeft immers zeker niet ver te gaan om een bijzondere ervaring te hebben! Bijzonder wordt het deze keer zeker, want we hebben een kamer geboekt in het hotel van Thermae 2000. Wat de kamers in dit hotel extra speciaal maakt, is het feit dat ze zich niet op, maar ín de Cauberg bevinden. Wie kan er nu zeggen dat hij in een berg heeft geslapen?

Futuristische massage

Wanneer we in onze kamer arriveren, voelen we ons meteen op ons gemak. Onze kamer is ruim en rustig en heeft een groot bed, een lekkere douche en een mooi uitzicht. Als we uit het raam kijken, zien we prachtige Limburgse natuur. Het wordt dan nog duidelijker dat we ons écht in een berg bevinden. Aangezien we een luxe kamer hebben geboekt, krijgen we een aantal extra faciliteiten, zoals een SpaCapsule. Dit is een watermassageapparaat met een futuristisch design. Mijn vriend is zo nieuwsgierig dat hij het meteen uitprobeert. Hij moet even aan het apparaat wennen, maar na afloop is hij erg enthousiast.

Sauna late night

Niet alleen de kamer is bijzonder, we hebben ook alle tijd. Wanneer mijn vriend en ik alleen overdag naar Thermae 2000 komen, dan gaan we toch op tijd weer weg. Nu we een kamer hebben geboekt, kunnen we alles op ons gemak doen en tot sluitingstijd gebruikmaken van alle faciliteiten. Zo komt het dat we om half elf s’ avonds helemaal alleen in de Tuli sauna zitten. Het vuur knappert, de warmte zindert. Buiten is het donker en stil. Wat een rust!

Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt in badjas is het alweer tijd om te gaan. We mogen eigenlijk nog de hele dag in Thermae 2000 blijven, maar we moeten allebei werken. Daarom zit ik niet veel later weer achter mijn bureau. Ik voel me fris en ontspannen en ga meteen lekker aan de slag. Je ziet: (nieuwe) ervaringen doen je écht veel goed...

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer