Offline genieten van je wellness dag

29 maart 2022

Dat Thermae 2000 de perfect plek is om tot rust te komen wist je wellicht al. Met haar mooie locatie bovenop de Cauberg, uitgebreide wellness faciliteiten en ontspannende behandelingen heeft Thermae 2000 alles in huis om jou tot rust te laten komen. Weet je wat ook helpt om uit je dagelijkse sleur te komen? Tijdelijk “offline” gaan. Even geen appjes lezen, mail checken, door Instagram scrollen of het nieuws lezen. Zo leef je veel meer in het moment en kun jij optimaal genieten van je dag of weekend bij Thermae 2000.

Klinkt het nog wat spannend om helemaal offline te gaan? Hier volgen enkele handige tips:

1. Out of office

Stel een automatische reply in op je (werk)mailbox. Zo is iedereen die jou mailt gelijk op de hoogte van jouw afwezigheid en zal hij/zij ook geen snelle reactie verwachten.

2. Groetjes vanaf de Cauberg

Breng je directe omgeving op de hoogte. Stuur voor de ingang van Thermae 2000 een selfie naar je vriendinnen, zodat ze weten dat jij vandaag lekker gaat ontspannen en niet op appjes zal reageren. Zullen ze vást begrijpen. Vergeet je #thermae2000 niet te taggen?

3. Kluisjes

Berg je telefoon veilig op. Bij de receptie ontvang je een bandje waarmee je een kluisje kunt openen. Een grote bij de omkleedruimte voor je tas en kleding én nog een kleintje dichterbij het bad, voor waardevolle spullen. Zo kun jij veilig je telefoon opbergen en heb je hem, mocht het nodig zijn, toch dicht in de buurt.

4. Lekker lezen in het Infinitum

Neem een boek of tijdschrift mee. Buiten in de ligweide of in één van de rustruimtes van het Infinitum vind je heerlijke ligbedjes om eens lekker in een roman te duiken. Tevens vind je in de “read” ruimte boeken van Boekhandel Dominicanen in Maastricht.

5. Boek een behandeling

Er zijn dagelijks meerdere opgietingen en activiteiten in het water (aquafit, ThermaeMotion, floating) waar je aan kunt deelnemen. Of boek een lekkere massage of gezichtsbehandeling bij één van onze specialisten. Vervelen hoef je je in ieder geval niet ;-)

Probeer het zeker eens uit tijdens je volgende bezoek. Toe aan een dag offline? Reserveer hier je volgende wellness bezoek of bekijk eens onze arrangementen. Tot snel! 


Terug