Nieuw! Wellnesswandeling op de Cauberg

10 november 2020

Aanstaand weekend wellnesswandeling op de Cauberg

Thermae 2000 breidt aanbod uit; ontspanning in de natuur

Vanaf medio november organiseert Thermae 2000 wellnesswandelingen met start en eindpunt op de Cauberg. De wandelingen, die natuurlijk volledig Coronaproof zijn, bieden alles voor een ontspannen middag: een vitaliteitspakketje, mooie natuur en wellnesselementen voor de mentale ontspanning.

Ervaar een Wellnesswandelingen op:

 Zaterdag 28 november & Zondag 29 november
 Zaterdag 12 december & Zondag 13 december
 Zaterdag 26 december & Zondag 27 december
 Zaterdag 9 januari & Zondag 10 januari 
 Zaterdag 23 januari & Zondag 24 januari 

Thermae 2000 open en coronaproof
Tijdens de laatste persconferentie ontstond er verwarring of Thermae 2000 open mocht zijn of juist niet. Bastiaan Klomp: “We waren positief verrast dat we open mochten blijven en dat hiermee het belang van ontspanning als onderdeel van een gezonde levensstijl benadrukt is door de overheid. Juist nu! Tegelijkertijd waren we eerder al aan het denken geslagen over welke activiteiten we wél nog zouden kunnen aanbieden aan gasten, wanneer een aantal groepsactiviteiten niet mogelijk zouden zijn. Zo kwamen we op de wellnesswandelingen. Thermae 2000 ligt op de ideale locatie om een mooie wandeling in de natuur te maken en heeft alles in huis om deze te begeleiden op mentaal gebied. Zo kan je de wandeling helemaal offline zonder telefoon maken aan de hand van een fotoroute en word je onderweg wijzer over de natuur en mentale ontspanning. Een must voor lichaam en geest in Corona tijd.

Natuur als pijler
Thermae 2000 vierde vorig jaar haar 30jarig jubileum, waar ze een rebranding aankondigde met 3 belangrijke pijlers: Limburg, Natuur en Luxe. De natuur zal een steeds prominentere plek innemen in het aanbod. Natuurlijk was dit altijd al zo: het uitzicht over de Limburgse heuvels is prachtig vanaf de Cauberg, maar we zijn ook voornemens om meer te gaan organiseren in de prachtige wandelgebieden, waar we door omgeven zijn.

Spelregels
In het huidige maatregelenpakket, waar je met maximaal 2 volwassenen buiten mag lopen, kunnen de wandelingen met maximaal 2 volwassenen worden gelopen (een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen kan dus ook). Indien de maatregelen binnenkort versoepelen dan kunnen de wandelingen ook met meer personen worden gelopen.

De wandelingen kunnen op voorhand gereserveerd worden via www.thermae.nl/wellnesswandeling.
Kosten zijn €12,50 per volwassene en €7,50 per kind. Dit is inclusief wandelroute, vitaliteitspakketje to go en goodiebag aan het eind.


Terug