Nieuw: Thermae For Me webshop

8 december 2020 - Thermae 2000 redactie

De splinternieuwe webshop van onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me is live! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Mocht je een keer hebben genoten van een gezichtsbehandeling in onze salon ben je zeker niet onbekend met onze eigen verzorgingslijn. Nu kun je de heerlijke skincare producten en lichaamsverzorging ook gemakkelijk online vanaf de bank bestellen en thuis laten bezorgen! Hoe fijn is dat? 

Wat is Thermae For Me?

Thermae For Me is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Alle onze producten zijn verrijkt met thermaal water uit eigen bron met geweldige heilzame werkingen. Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor een prachtige huid. Het perfecte ingrediënt voor jouw beauty producten!

Feestelijke start

De lancering van de webshop van Thermae For Me willen we dan ook niet zonder feestelijke start voorbij laten gaan. Bestel jouw favoriete producten vóór 21 december en verzending zal geheel gratis zijn! Bekijk hier de splinternieuwe webshop!

Ontdek onze bestsellers! 

Wij zijn er helemaal van overtuigd dat een mooie huid en een dagelijkse skincare routine gelukkig maakt! Verwen jezelf dan ook af en toe met één van onze beauty toppers! Maak kennis met onze bestsellers: 

Image not found

Enzyme Peeling:

De Enzyme Peeling is een krachtige peeling voor jouw huid, met enzymen uit papaya en ananas. Deze geeft een ware boost aan jouw cellen en stimuleert een gezonde doorbloeding. Deze peeling werkt zowel sterk zuiverend als anti-aging.

Image not found

Total balance cleanser 2 in 1:

Naast reinigen en hydrateren, verzacht de
Total Balance Cleanser ook de huid. Hierdoor is deze cleanser ook zeer geschikt voor een gevoelige
huid. Door de verfrissende eigenschappen is
een tonic niet meer nodig en hij kan ook als oog
make-up remover gebruikt worden. 

Image not found

Facial Scrubcrème:

De facial Scrubcrème geeft een diepe reiniging voor de kwetsbare gezichtshuid. Deze verwijdert de dode huidcellen in het gelaat waardoor  verzorgingsproducten beter door
de huid worden opgenomen. Laat jouw gezicht
stralen en maakt je huid soepel en zacht met deze crème. 

 


Terug