NIEUW! Stoombadopgietingen tijdens de nationale saunadagen

6 januari 2017

Vernieuwd Turks stoombad

Wist u al dat het Turks stoombad sinds kort compleet is vernieuwd? Zelfs in het stoombad krijgt u het gevoel in de Limburgse natuur te zijn. Het mozaïek is speciaal voor Thermae 2000 ontworpen. Wij zijn als wellness centrum nauw verbonden met de natuur, de bronnen in de Cauberg en het uitzicht over het Limburgse geuldal. Om die reden ziet u onderaan in het mozaïek de bruine tinten van de kleigrond die langzaam overgaan in groene kleuren van gras en blaadjes, die weer overgaan in blauwe lucht en zonnestralen.

Nieuw: stoombadopgietingen

Tijdens de opgieting in ons stoombad wordt geen water met een geurende olie op de kachel gegoten. De vochtigheidsgraad van het stoombad is immers al hoog genoeg. De geur zal op een speciale manier verspreid worden. Een van onze medewerkers laat de gevoelstemperatuur stijgen door het verplaatsen van de stoom met een natte handdoek. Om deze opgieting extra speciaal te maken, wordt er warmte en kou met elkaar gecombineerd en geniet u van een bijzondere inwrijving. Deze stoombadopgieting brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo bevordert het o.a. de bloedsomloop, is het goed tegen slapeloosheid en vermoeidheid, werkt het preventief tegen wintervoeten en -handen en het werkt verlichtend bij reuma- en gewrichtspijn.

Wilt u deelnemen aan een stoombadopgieting? Vergeet u niet in te schrijven bij de badpost, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bekijk hier het programma voor de exacte tijden van de stoombadopgieting. Plan uw dagje ontspannen snel en reserveer direct een dagentree.


Terug