Nieuw! Exclusieve dinerbeleving bij Restaurant Pure

15 juni 2020

Wanneer we de wijde wereld niet in kunnen brengt Restaurant Pure de smaken van de wereld naar de Cauberg, dachten ze bij Thermae 2000. “Wij hebben het mooiste terras van Nederland met een buitenlands mooi uitzicht”, aldus Bastiaan Klomp, directeur van Thermae 2000. “Overigens ook altijd toegankelijk voor gasten die ons wellnessresort niet bezoeken. Wij dachten: als we dit mooie uitzicht nu eens combineren met een 7-gangen diner met begeleidende wijnen, nemen we de gast mee op reis door Amerika, Cuba, Brazilië, Spanje, Italië, Frankrijk en natuurlijk Limburg, en halen we het buitenland gewoon naar Valkenburg. En dan doen we er nog een live muziekje van zangeres Francine Recca bovenop.”

Chef Reshma
Onder één van de piramides van Thermae 2000 bevindt zich Restaurant Pure onder leiding van chef Reshma Simons. Met haar 24 jaar jong kookt ze sinds twee jaar culinaire internationale gerechten met Aziatische en Surinaamse invloeden, mede dankzij haar afkomst uit een gezin met een Surinaams-Hindoestaanse moeder. “Thuis ging het altijd over eten, daar heb ik mijn liefde voor koken meegekregen, net als mijn kennis voor smaken en specerijen.” Het wereldwijde thema past haar als gegoten.

Francine Recca
Niet alleen chef Reshma was direct enthousiast over het wereldwijde thema, ook zangeres Francine Recca is helemaal thuis in de verschillende werelddelen. Met haar bekende jazz- en popmuziek is zij elegant in alle delen van de wereld. Van Franse chansons tot Latin en van Italiaans tot Mediterraans, Francine zorgt voor een begeleiding van de avond van Amerika tot Limburg.

Sunday Summer Sessions
Zondag 21 juni om 14.00 uur vindt de allereerste Sunday Summer Session by Pure plaats, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Voor €60,- geniet u van het wereldse 7-gangen diner incl. de begeleidende muziek van Francine Recca. Wijnen of andere dranken worden als arrangement voor €25,- geschonken. Restaurant Pure organiseert heel juli en augustus elke 2e en 4e zondag van de maand een Sunday Summer Session. In verband met de maatregelen die
het RIVM voorschrijft, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. 


Terug