NIEUW! Arabisch ritueel ''Ducha Aljamal''

3 april 2019

Tijdens het ritueel wordt gewerkt met speciale Omouna Rasulklei, die op een natuurlijke wijze geproduceerd wordt in het Marokkaanse Atlasgebergte. De klei wordt langdurig gedroogd in de Marokkaanse zon, waarna er kruiden aan toe worden gevoegd. Deze kruiden zorgen voor een ware geurbelevenis. De klei wordt daarna gebruikt als in de oorspronkelijke rasulbehandeling, waarbij u het hele lichaam insmeert voor een reiniging van uw huid.

Het Arabische ritueel Ducha Aljamal zorgt voor een goede reiniging van het lichaam, de oude huidcellen worden verwijderd, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de aangename warmte en luchtvochtigheid van de rasulruimte zorgt ervoor dat de werkzame stoffen en kostbare mineralen uit de klei makkelijk in uw huid worden opgenomen. Na dit Arabisch ritueel voelt uw huid zijdezacht aan.

Vakantiespecial

Geniet deze lente van de bloei in het mooie Limburgse landschap met de Vakantiespecial. Ontspan de gehele dag in onze wellnessfaciliteiten en ervaar het nieuwe Arabische ritueel Ducha Aljamal voor slechts €36,50 p.p. Langer genieten? Boek de Vakantie hotelspecial, waarbij u vanaf € 89,50 p.p. tot rust komt tijdens een overnachting in ons wellnesshotel én geniet van het nieuwe ritueel.

 


Terug