Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Naakt in de sauna? Liever niet..

vrijdag, 23 september 2016

Gastblogger Isebeau

Geregeld kom ik bij Thermae 2000, vanwege werk, niet omdat ik geregeld naar de sauna ga. Liever niet zelfs. Vreemde uitspraak? Snap ik, ik licht het dan ook graag aan je toe.  

Wel of geen badkleding dragen binnen Thermae 2000? Op geen enkel ‘discussiepunt’ wordt zó fel gereageerd door voor- en tegenstanders. Logisch ook, beide partijen hebben goede argumenten. Veel groter nog: vaak komt het overeen met een gevoelskwestie, en dat herken ik maar al te goed!

Voordelen van naaktloperij

Het moge dus duidelijk zijn dat ik pro-badkleding ben, ondanks dat medewerkers bij Thermae 2000 mij al velen malen hebben uitgelegd wat het praktisch nut is van het in Adamskostuum in de sauna zitten (of Evakostuum in mijn geval). Een saunabezoekje zorgt ervoor dat stofwisselingsafval en melkzuren aan het lichaam worden onttrokken. Door het vele transpireren kan de onderliggende huid gaan irriteren en mogelijk zelfs gaan ontsteken wanneer je badkleding draagt in de sauna.

Mentale kwestie

Toch zijn er veel mensen die, net als ik, liever badkleding dragen. De voornaamste reden om naar een wellness center te gaan is immers om helemaal tot rust te komen. In dat geval blijk je toch twee soorten mensen te hebben: mensen die zich heel makkelijk overgeven aan de natuur en mensen die zich maar met moeite over hun gene heen kunnen zetten. Zelf behoor ik tot de tweede categorie, en uit ervaring weet ik dat naakt in de sauna zitten dan zeker niet tot een rustmomentje leidt. Mission unaccomplished.

Goed nieuws!

Vind jij je ultieme rustmomentje ook pas zodra jij met badkleding de sauna in mag? Dan heb ik goed nieuws! Vanaf 4 november kun je op de vooravond van ieder badkledingweekend (eerste weekend van de maand), op vrijdagavond vanaf 17:00 uur, genieten van de faciliteiten in badkleding. Reden genoeg voor mij om zelf ook eens als klant naar binnen te lopen bij Thermae 2000! ;-) Start jij jouw welverdiende relax weekend nu ook bij Thermae 2000?

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer