Lente bovenop de Cauberg

22 maart 2023

We horen de vogeltjes fluiten, de klok gaat vooruit en dat betekent dat de lente écht begonnen is! Onze menukaarten worden voorzien van een voorjaarstintje, de natuur kleurt langzaam groener én de lentespecials staan allemaal online. 

Bij Thermae 2000 geniet je volop van de lente. Met onze uitgebreide ligweides pik je de eerste zonnestralen mee, in de horeca outlets geniet je van verrassende gerechten en drankjes en mocht het zonnetje nog niet voldoende van zich laten zien, warm je lekker op in één van onze sauna's. Bovenop de Cauberg ervaar je de lente volop!

 

Lentespecials

Bekijk hier onze zonnige lente arrangementen. We hebben arrangementen voor één- twee- of drie dagen wellness (vanaf €59,95 per persoon). Al onze lente arrangementen zijn te boeken tussen 20 maart en 20 juni 2023.

 

Zonnebank

Wist je dat je bij Thermae 2000 ook gebruik kan maken van de zonnebank? In ons solarium, bij de infopost de trap naar beneden, vind je diverse zonnebanken. Het gebruik van de zonnebank maakt vitamine D en endorfine aan en daar worden we natuurlijk vrolijk van. Het zorgt er ook voor dat je een mooi egaal bruine huid krijgt. Een fijne voorbereiding op het mooie weer! Daarnaast geeft de warmte van de zonnebank jouw lichaam een goede doorbloeding. Goed voor zowel de spieren als de huid.

 

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte zijn van wellness nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Terug