Jenneke's Blog - Lekker (vegetarisch) smikkelen in Restaurant Pure

26 januari 2018

 

Anne en ik eten allebei vegetarisch. Op onze vakantie in Thailand was dat soms een beetje lastig, want ‘wat is nou een gerecht zonder vlees?!’ Hoewel ze bij Pure – naar zeggen – de heerlijkste vlees- en visgerechten op de kaart hebben (staat bekend om de streekgerechten), lieten wij ons verrassen voor een vegetarisch driegangenmenu.

Ik was er voor het eerst. Stiekem wist ik niet dat het er was, totdat ik al die behandelingen ging uitproberen. Wauw! Wat is het leuk ingericht en wat een prachtig uitzicht over die Limburgse heuvels.
We starten met een tomatenbroodje in een supercute glaasje. Een echte amuse. Met daarbij een aperitiefje: bubbels met ‘crème de cassis’. Fancy! Het hoofdgerecht is pasta met seizoensgroenten en polenta. Dan het dessert: tiramisu, hazelnootcrème met geroosterde hazelnoten en een bolletje ijs. Tegen die tijd vrezen we een beetje voor onze bikini’s, die ons later nog zullen vergezellen in de zwembaden, maar veel tijd om erover na te denken is er niet. Bij de thee krijg ik ook nog eens een enorme schaal met chocolaatjes en cakepops. Geen idee of het de bedoeling was dat ik die allemaal opat, maar ik moet bekennen dat de schaal al leeg was voordat ik het kon vragen. #oeps

Aanrader dus, ook als je niet naar de sauna gaat en lekker culinair wil doen met een mooi uitzicht. Vegetariërs: hier moet je wezen! Wel beter even reserveren vooraf.

Liefs, Jenneke

Lees hier meer informatie over Restaurant Pure.

 

 

 


Terug