Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Sticks and stones won't break my bones!

vrijdag, 15 december 2017

Jenneke van Genechten

Nadat ik afgelopen maand al een hotstone massage kreeg, boekte ik vandaag een bamboe massage. Mijn allereerste! In het kader van alles een keer gedaan hebben in je leven… Klinkt heftig: stenen en stokken, niet? Geen zorgen, het valt allemaal reuze mee. Het is zelfs heel fijn.

Een bamboe massage is gebaseerd op Chinese levensopvattingen die gebruikmaken van de vijf energetische elementen hout, vuur, aarde, water en metaal. Echt verder dan hout kom ik niet, moet ik bekennen, maar het voelt wel heel Aziatisch. Ik ontmoet in het zoldergedeelte van Thermae – ‘heaven’ – masseuse Monique, die me haarfijn uitlegt dat ik niet bang hoef te zijn voor blauwe plekken.

Monique werkt al zes jaar bij Thermae als masseuse en daarnaast geeft ze voedingsadvies ‘op eigen houtje’ (sorry, ik kon het niet laten). Sinds kort doet ze ook het saunagedeelte. Ze vertelt me dat de bamboestokken worden gebruikt om net iets dieper in het weefsel te komen en spierknopen op te lossen. Blijkbaar geven de stokken ook nog een kiezelzuur af, wat ontgiftend werkt.
Ze begint met haar handen en masseert me in met olie; heerlijk. Ter voorbereiding. Dan komen de gevreesde stokken, maar die voelen eigenlijk ontzettend fijn aan. Ze polst af en toe even hoe de druk is en ik merk dat ik het heerlijk vind als ze ermee over mijn nek rolt. Vanmiddag is me een werveltje verkeerd gaan zitten en Monique neemt een kleiner bamboestokje om die terug op z’n plekje te duwen. Ze zegt dat het vooral sportmensen zijn die erg genieten van een bamboemassage, maar ik moet zeggen dat ik als niet-zo-fanatieke-sporter goed overweg kan met deze massagevorm. Lekker stevig! Kom je echter voor de ontspanning, lees dan deze blog even.

Liefs, Jenneke

 

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer