Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Lichaamspakking: ingepakt en wel

vrijdag, 17 november 2017

Jenneke van Genechten

Dit was mijn eerste lichaamspakking op deze manier. Wat bijzonder! Vooral nu met de koudere dagen is dit een aanrader omdat deze behandeling je gehele lichaam opwarmt en je daarna ook nog lekker een beetje blijft nagloeien. Maar het leukste van alles: Anita doet de behandeling! En die ontmoette ik eerder al voor een gezichtsbehandeling samen met Leonie (zie hier het filmpje!), dus ik weet al dat ik in goede handen ben.

Maar wat is dat nou eigenlijk, een lichaamspakking? Klinkt als een cadeautje! Eh… ja, dat is het ook wel. Je lichaam wordt ingesmeerd met een crème vol goede stoffen en ingepakt in zachte folie om de warmte vast te houden. Maar eerst krijg ik uitleg en mag ik een pakking kiezen van Anita. Hoewel de groene thee-pakking mijn aandacht trekt omdat die ontgiftend werkt, kies ik voor de rozenpakking. Die ruikt heerlijk en werkt verstevigend voor de huid. Met bijna 30 op de teller kan ik dat wel gebruiken ;).

Dan scrubt ze met van top tot teen en nadat ik ben ingesmeerd, laat ze me verpakt in folie in een warm waterbed zakken. Ken je het gevoel van in bad stappen na een lange, koude winterdag? Mmm…
Door het waterbed verdwijnt de druk en dat werkt ontspannend terwijl de werkzame stoffen van de pakking in mijn huid trekken. Jammer dat een uur zo snel voorbij is, maar dat vind ik eigenlijk elke keer. Gelukkig kan ik meteen de sauna in. Fijne dag en wees lief voor jezelf!

Liefs, Jenneke

 

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer