Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Lekker (vegetarisch) smikkelen in Restaurant Pure

vrijdag, 26 januari 2018

Jenneke van Genechten

Met een woord als ‘smikkelen’ doe ik Pure eigenlijk tekort. Restaurant Pure ligt op de benedenverdieping van het hotel van Thermae en staat voor haute cuisine. Voor de snellere hap ga je naar het restaurant in de sauna zelf, maar voor uitgebreid (romantisch) dineren en smaakproeverij moet je in het hotel zijn. Ik nam mijn vriendin Anne mee voor een vakantie-afsluiter.​​

Anne en ik eten allebei vegetarisch. Op onze vakantie in Thailand was dat soms een beetje lastig, want ‘wat is nou een gerecht zonder vlees?!’ Hoewel ze bij Pure – naar zeggen – de heerlijkste vlees- en visgerechten op de kaart hebben (staat bekend om de streekgerechten), lieten wij ons verrassen voor een vegetarisch driegangenmenu.

Ik was er voor het eerst. Stiekem wist ik niet dat het er was, totdat ik al die behandelingen ging uitproberen. Wauw! Wat is het leuk ingericht en wat een prachtig uitzicht over die Limburgse heuvels.
We starten met een tomatenbroodje in een supercute glaasje. Een echte amuse. Met daarbij een aperitiefje: bubbels met ‘crème de cassis’. Fancy! Het hoofdgerecht is pasta met seizoensgroenten en polenta. Dan het dessert: tiramisu, hazelnootcrème met geroosterde hazelnoten en een bolletje ijs. Tegen die tijd vrezen we een beetje voor onze bikini’s, die ons later nog zullen vergezellen in de zwembaden, maar veel tijd om erover na te denken is er niet. Bij de thee krijg ik ook nog eens een enorme schaal met chocolaatjes en cakepops. Geen idee of het de bedoeling was dat ik die allemaal opat, maar ik moet bekennen dat de schaal al leeg was voordat ik het kon vragen. #oeps

Aanrader dus, ook als je niet naar de sauna gaat en lekker culinair wil doen met een mooi uitzicht. Vegetariërs: hier moet je wezen! Wel beter even reserveren vooraf.

Liefs, Jenneke

Lees hier meer informatie over Restaurant Pure.

 

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer