Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Hotstone massage voor de ultieme ontspanning

vrijdag, 1 december 2017

Jenneke van Genechten

Gemasseerd worden met warme stenen, dat is echt de ultieme vorm van ontspanning. Voor mij althans. De warmte dringt zo diep door in je lichaam, dat je niet anders kunt dan je erop te focussen en het door je lijf te voelen stromen. Volgens de boekjes werkt het zo dat de warmte doordringt tot in je spieren waardoor die ontspannen en je chakra’s in evenwicht worden gebracht. Daar heb ik verder geen verstand van, maar het voelt alsof dat inderdaad zo is ;).

Vandaag word ik gemasseerd door Theo, die inmiddels al jarenlang werkt bij Thermae op verschillende posten, zo vertelt hij. Hij legt uit dat de stenen ‘basaltstenen’ zijn, of ‘lavastenen’: vulkanische stenen die door de invloed van water en zand door de eeuwen heen mooi rond zijn gepolijst. Indianen gebruikten die in het vroeger om chronische pijnen weg te masseren. Er zit veel ijzer en magnesium in de steen, waardoor deze goed warmte vasthoudt. Maar voor zover de geschiedenis.

Eerst legt Theo de stenen op mijn nek, rug, benen, voeten en in mijn handen. Hij vraagt telkens of het niet te warm is, maar voor mij is het helemaal perfect. De eerste steen brengt me al ‘in het nu’. Daarna masseert hij me met de olie van mijn keuze: mandarijnolie. Zowel met als zonder stenen. Net nadat hij me in vertrouwen vertelt dat deze stenen erg duur zijn, laat ik er per ongeluk eentje vallen. Gelukkig kon hij er wel om lachen. Na drie kwartier lig ik zo lekker op zijn massagestoel dat ik er eigenlijk niet meer af wil. Brrr… weer de kou in. En met slaperige oogjes en een intens warm gevoel, begeef ik me weer naar het heden.

Liefs, Jenneke

 

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer