Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Een gezichtsbehandeling... omdat je het waard bent.

vrijdag, 29 december 2017

Jenneke van Genechten

Vroeger als puber had ik nogal een probleemhuid. Op mijn dertiende zat ik al voor het eerst in de stoel bij de schoonheidsspecialiste. Leuk vond ik dat niet, maar naarmate ik ouder werd, ging ik het meer en meer waarderen. Nu is het elke zes weken een cadeautje <3. Dit keer koos ik voor een facial bij Thermae 2000.

Elaine is mijn behandelaarster vandaag. We vinden elkaar meteen heel leuk, want Elaine komt uit Cuba en ik geef salsalessen. Je merkt al… ik klets graag met de mensen van Thermae. Maar als ik na het reinigen, de peeling en het verwijderen van de onzuiverheden een gezichtsmassage krijg met een hyaluronzuur-serum, heeft ze me toch echt stil gekregen. Tijdens het gezichtsmasker krijg ik óók nog een hoofdmassage. Het kan niet op!

Ze vertelt dat ik een droge huid heb en past daar de producten van mijn gezichtsbehandeling op aan. Elaine maakt gebruik van een productenlijn die speciaal is gemaakt voor Thermae 2000: Thermae For Me, met eigen bronwater/thermaalwater toegevoegd! Heel exclusief en bijzonder dus. Deze producten maken me wel blij, want ze zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid, zoals ik, en werken zeer diep. Én anti-aging. Want ja… die 30 staat toch echt voor de deur…

Liefs, Jenneke

Ps. Ik had een behandeling van 50 minuten. Er is ook nog een kortere van 25, maar ik raad deze aan omdat die andere te kort is voor een fatsoenlijke ontspanning.

 

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer