Januari: digital detox maand

15 december 2023 - Thermae 2000 redactie

Nieuw in 2024: themaweekenden bij Thermae 2000! Tijdens onze speciale weekenden stap je binnen in een wereld vol betoverende thema's. Elke maand staat in het teken van een uniek thema, variërend van vitaliteit tot seizoensgebonden festiviteiten. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat alle zintuigen prikkelen. Laat je verrassen en trakteer jezelf op een onvergetelijke wellnesservaring!

 

Januari: digital detox maand

In de weekenden van 12 t/m 14 januari (ongekleed weekend) en 19 t/m 21 januari (badkledingweekend) wordt er bij Thermae 2000 extra aandacht besteed aan mentale ontspanning tijdens de digital detox-weekenden. Meer dan ooit leven we in een digitale wereld. Tijd om af en toe even eraan te ontsnappen. Dat kan bij Thermae 2000 bij uitstek! Een telefoon of tablet meenemen in onze wellness is niet toegestaan, dus van het begin tot het einde van je verblijf ga je volledig offline. Even geen appjes, geen telefoontjes en geen e-mails. Tijd voor jezelf. Tijd voor een digital detox.

Detoxshotje bij aankomst

Tijdens de digital detox-maand start je de dag met een verfrissend homemade detoxshotje bij onze recepties. Het shotje is op basis van "Madame Gember", een pittige siroop op basis van Madame Jeanette (peper) en gember, ontwikkeld door de Roze Bunker. In combinatie met wortelsap en sinaasappel, is dit dé kickstart van jouw detox-wellnessverblijf bij Thermae 2000.

Detoxmenu

In onze restaurants vind je in januari een speciale detox-menukaart om je goede voornemens een extra boost te geven. Zo vind je er onder andere een detox smoothie en een detoxsalade op basis van quinoa. Daarnaast biedt ons reguliere menu ook altijd talloze verse en gezonde gerechten! Bekijk hier onze restaurants en menukaarten.

Detoxbehandeling

Je kunt tijdens de detox-weekenden in onze salon terecht voor een ontgiftende detox algen-lichaamspakking (niet geschikt bij zwangerschap of hartproblemen) of voor een speciale Thermae For Me Pure detox facial-gezichtsbehandeling.

Digital detox-weekenden

De themaweekenden vinden plaats op 12 t/m 14 januari (ongekleed weekend) en 19 t/m 21 januari (badkledingweekend). Onderstaande arrangementen zijn ook uitsluitend te boeken in deze weekenden.

Digital detox dagarrangement

Boek je het speciale digital detox-arrangement in een van beide weekenden? Dan ga je een koude uitdaging aan tijdens een ijsbad try-out en geniet je van een extra ontspannende activiteit zoals de massagestoel of de Powernap Pod. Onze opgieters maken jouw detoxdag compleet met een mooi programma vol detox-opgietingen, waarbij het samenspel van geuren zorgt voor ultieme mentale ontspanning. 

Alleen te boeken op 13 + 14 januari (ongekleed weekend) en 20 + 21 januari (badkledingweekend)

Digital detox hotelarrangement

Ons digital detox hotelarrangement is dé ultieme getaway als je toe bent aan een moment van ontspanning. Het hotelarrangement is volledig verzorgd inclusief detox smoothie, detox salade, wellnessactiviteit naar keuze én een wellnesswandeling (met rugzak vol gezonde snacks voor onderweg).

 

Lees hier meer over de digital detox maand bij Thermae 2000.


Terug