Hoe verzorg je je huid in de herfst? Met deze tips weet je hoe!

30 oktober 2018

 

Wat gebeurt er met je huid?

Na een hele zomer blootgesteld te zijn aan zonnestralen, chloorwater en airconditioning kan je huid wel een extra handje gebruiken om weer helemaal te herstellen. Je huid word een stuk droger, veel gevoeliger en je bloedcirculatie is slechter. Daarnaast is het zo dat een gevoelige huid die uit balans is, sneller veroudert dan een gezonde huid. Alle redenen voor een extra lichaamsroutine dus!

Hoe maak je jouw huid herfstproof? Ga scrubben!

Een manier om je huid winterklaar te maken is door te scrubben. Dit vernieuwt de huidcellen en stimuleert het herstelproces van de huid. Als resultaat zal je zien dat je huid een mooie gloed krijgt en je droge huid een boost krijgt. Let op: scrub één keer per week om je mooie huid te behouden!

De perfecte bodyscrub

In de nieuwe Skin & Body Care salon van Thermae 2000 geniet je van de lavendel zeezout bodyscrub. Tijdens deze ontspannende behandeling wordt je lichaam gescrubd met een mix van lavendel en zeezout terwijl je heerlijk ontspannen op een warm quartszandbed ligt. Vervolgens wordt een gezichts- en hoofdhuidmassage gegeven. De behandeling van 50 minuten werkt exfoliërend, ontspannend en stimuleert de bloedsomloop. Precies wat je nodig hebt om je huid ready te maken voor de koudere temperaturen!

Jouw lichaam winterproof maken? Boek de behandeling hier 

 

 


Terug