Hoe kies ik een massage?

19 januari 2024 - Thermae 2000 redactie

We hebben een ruim aanbod aan massages in onze salon, dus we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Vandaag beantwoorden we veelgestelde vragen omtrent het uitkiezen van een massage bij Thermae 2000, zodat jij gemakkelijk een keuze kan maken!

Ik hou niet van te harde massages, welke raden jullie aan?

We hebben een ruim aanbod aan massages bij Thermae 2000. Als je niet van te harde massages houdt, raden we één van onze meest ontspannende massages aan. Hieronder valt de lotus massage (met zowel westerse- als oosterse massage technieken), de lomi-lomi massage (Hawaiiaanse massage). Ook de hotstone massage (met warme basaltstenen) en de ayurvedische massage (met originele warme kruidenoliën uit India) zijn een aanrader als u toe bent aan een ontspannende massage.

Welke massages zijn mogelijk in duo?

Alle massages kunnen, indien gewenst, aangeboden worden in een ontspannende duo-setting, zodat jij en je partner of vriend(in) samen kunnen genieten van een gedeeld moment van welverdiende rust en ontspanning.

Plakt mijn lichaam na een honing massage of een ayurvedische massage?

Alle oliën worden met zorg verwijderd, zodat je de behandelkamer verlaat met een fris en gereinigd gevoel. Zo kan je ontspannen genieten van de rest van je wellnessdag, met nieuwe energie en een heerlijk schoon lichaam.

Kan ik mijn badkleding aanhouden tijdens de massage? 

Je bent vrij om tijdens de massage je badkleding aan te houden, maar we adviseren het niet vanwege het gebruik van oliën. Om optimaal van de massage te kunnen genieten en de voordelen van de oliën volledig te ervaren, raden we aan om zonder badkleding plaats te nemen op de behandeltafel.

Ik wil liever niet gemasseerd worden door een man (of liever niet door een vrouw). Kan ik hierin een voorkeur aangeven?

Op dit moment bieden wij helaas geen mogelijkheid om voorkeuren aan te geven voor het geslacht van de masseur of masseuse.  

Ik heb een intensieve sportprestatie achter de rug en ben toe aan herstel. Welke massage is geschikt? 

Onze wellness massage is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te maken. Daarnaast bieden we ook een bamboe massage aan, ideaal om spierknopen te laten verdwijnen. De bamboe massage is een stevige maar effectieve massage door het gebruik van bamboestokken.

Welke massage kies jij? Bekijk hier ons volledige aanbod aan massages.


Terug