Het ultieme valentijnscadeau: wellness

6 februari 2020

Februari is aangebroken, dus de dag van de liefde komt er weer aan. Tegenwoordig doet slechts 30% van de Nederlanders nog iets aan Valentijnsdag, maar waarom zou je jouw geliefde niet in de watten leggen op 14 februari?

Een gelukzalig gevoel in de sauna

De meesten kennen endorfine als het stofje dat wordt aangemaakt bij inspanning of verliefdheid. Het is als het ware een feel good drug omdat het voor een geluksgevoel zorgt maar ook een pijnstillende werking heeft. Wat minder bekend is, is het feit dat de warmte van de sauna ook voor de aanmaak van endorfine zorgt. Met jouw geliefde genieten van de sauna is dus de ultieme combinatie.

Samen ontspannen

Wanneer is jullie laatste ontspannen moment samen geweest? Vaak schieten zulke dagen erbij in door een drukke agenda, de kinderen of een stressvolle baan. Verras je liefde een keer met een dagje offline en ontspan tijdens een wellnessdag met alleen maar aandacht voor elkaar.

Échte quality time tijdens een wellnessovernachting

Langer genieten van quality time met z’n tweeën? Maak mooie herinneringen tijdens een romantische wellnessovernachting in de Cauberg. Extra romantiek? Reserveer een jacuzzi suite in de top van de hotelpiramide met uniek uitzicht, infrarood douche en eigen jacuzzi.

Ga naar Romantisch dagarrangement > 

Boek een hotelovernachting met gratis hoofdgerecht >

Liever wellness cadeau geven? Wellness giftcard >


Terug