Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Help, wat geef ik mijn Valentijn cadeau? Thermae geeft tips!

vrijdag, 10 februari 2017

Thermae 2000

Vroeger werd er  anoniem een liefdesverklaring gestuurd, dit was de perfecte gelegenheid om een geheime liefde te vertellen wat je voelde. Vandaag de dag is het allemaal een stuk opener, het is natuurlijk veel leuker als de ontvanger weet wie het gestuurd heeft. Elkaar verrassen en samen een heerlijke tijd hebben, dat is waar Valentijnsdag voor staat. Maar hoe doe je dat, je geliefde echt verrassen? Wij helpen graag een handje.

#1 Liefde is… samen thermaeke doen

Samen iets gaan doen, ofwel quality time, dat is het leukste cadeau om te geven en te krijgen. Voeg hier sauna’s en warme thermale baden aan toe en u heeft direct een ontspannen dagje weg. Boek hier uw romantische Valentijnsarrangement. Geniet een hele dag van alle wellness faciliteiten en deel tussendoor een heerlijk tapas mixplankje met een glaasje bubbels. Zet daarna de romantiek thuis verder met een massagebonbon! Weet u niet hoe u uw geliefde het beste kunt masseren, kies dan samen voor een workshop masseren.

#2 Romantische wellness overnachting

Een dagje weg is natuurlijk al heel romantisch, maar wat als je dit verlengd met een overnachting? Vergeet de tijd even en heb echt tijd voor elkaar. Berg uw telefoon op, kijk uit over het Limburgse Heuvelland tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet (in badjas!) en wandel direct door naar de warme thermale baden en sauna’s. Met het hotelarrangement Valentijn geniet u van romantische extra’s zoals een culinair 3-gangen diner in Restaurant Pure, een tussendoortje met nacho’s en een glaasje cava, plus een flesje proscecco voor op de kamer!

#3 Liefde gaat door de maag…

…een gezegde dat bij veel mensen van toepassing is, ook op uw geliefde? Trakteer hem/haar dan op een culinair diner op hoog niveau. Restaurant Pure serveert een speciaal Valentijnsmenu. Nog een plekje bemachtigen? Neem even contact met ons op!

PS: Op 14 februari zal er bij Thermae 2000 een ware knuffelhoek worden ingericht. Een romantisch plekje voor een knuffel, een kus én….. een foto! Uit alle foto’s kiezen wij vrijdag 17 februari de winnaar van een romantisch diner voor 2 in Restaurant Pure. Love is in the Cauberg!

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer