Help, wat geef ik mijn Valentijn cadeau? Thermae geeft tips!

10 februari 2017

#1 Liefde is… samen thermaeke doen

Samen iets gaan doen, ofwel quality time, dat is het leukste cadeau om te geven en te krijgen. Voeg hier sauna’s en warme thermale baden aan toe en u heeft direct een ontspannen dagje weg. Geniet een hele dag van alle wellness faciliteiten en deel tussendoor een heerlijk tapas mixplankje met een glaasje bubbels. Zet daarna de romantiek thuis verder met een massagebonbon! Weet u niet hoe u uw geliefde het beste kunt masseren, kies dan samen voor een workshop masseren.

#2 Romantische wellness overnachting

Een dagje weg is natuurlijk al heel romantisch, maar wat als je dit verlengd met een overnachting? Vergeet de tijd even en heb echt tijd voor elkaar. Berg uw telefoon op, kijk uit over het Limburgse Heuvelland tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet (in badjas!) en wandel direct door naar de warme thermale baden en sauna’s. Met het hotelarrangement Valentijn geniet u van romantische extra’s zoals een culinair 3-gangen diner in Restaurant Pure, een tussendoortje met nacho’s en een glaasje cava, plus een flesje proscecco voor op de kamer!

#3 Liefde gaat door de maag…

…een gezegde dat bij veel mensen van toepassing is, ook op uw geliefde? Trakteer hem/haar dan op een culinair diner op hoog niveau. Restaurant Pure serveert een speciaal Valentijnsmenu. Nog een plekje bemachtigen? Neem even contact met ons op!

PS: Op 14 februari zal er bij Thermae 2000 een ware knuffelhoek worden ingericht. Een romantisch plekje voor een knuffel, een kus én….. een foto! Uit alle foto’s kiezen wij vrijdag 17 februari de winnaar van een romantisch diner voor 2 in Restaurant Pure. Love is in the Cauberg!


Terug