Goede voornemens

8 januari 2024

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat velen van ons nadenken over goede voornemens. Bij Thermae 2000 vinden we welzijn en ontspanning heel belangrijk. Wat is een betere manier om het jaar te beginnen dan met doordachte goede voornemens? Laten we samen kijken naar enkele inspirerende voornemens die je welzijn in 2024 een boost kunnen geven.

 

1. Prioriteit geven aan ontspanning

Dit jaar moedigen we je aan om ontspanning bovenaan je lijst met prioriteiten te zetten. Het leven kan hectisch zijn, en we begrijpen hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf. Bij Thermae 2000 hebben we een scala aan wellnessfaciliteiten om je te helpen ontspannen, van thermale baden tot rustgevende sauna's. Maak van 2024 het jaar waarin je bewust tijd vrijmaakt voor rust en herstel.

Met onze wellnesskaarten koop je in één keer meerdere dag- of avondentrees tegen een voordeliger tarief. Je vindt de wellnesskaarten in onze online shop, of koopt ze gemakkelijk op locatie bij de receptie.

 

2. Digitale detox voor een frisse geest

Januari staat bij Thermae 2000 volledig in het teken van een digitale detox. Gun jezelf regelmatig een welverdiende pauze van schermen en sociale media. Het voortdurende contact met digitale prikkels kan vermoeiend zijn voor de geest. Tijdens onze digitale detox themaweekenden in januari nodigen we je uit om te genieten van een verfrissend detoxshotje bij aankomst en verschillende detox behandelingen. Ons digital detox hotelarrangement biedt de ultieme getaway voor wie verlangt naar een moment van ontspanning. Lees hier meer over de digital detox themaweekenden.

 

3. Ontdek de helende kracht van warmte

Warmte heeft een helende kracht voor zowel lichaam als geest. Overweeg om regelmatig een bezoek te brengen aan onze thermale baden en sauna's. De warmte bevordert de bloedsomloop, verlicht spierspanning en helpt je stress los te laten. Maak van het omarmen van warmte een essentieel onderdeel van je welzijnsroutine in 2024.

 

 4. Kleine stapjes

Voorkom een dip op blue monday omdat je goede voornemens niet geslaagd zijn. Door je voornemens en doelen klein en realistisch te houden, houd je het langer vol en passeer jij blue monday zonder sombere gevoelens!

 

Bij Thermae 2000 geloven we dat welzijn begint met zorg voor jezelf. Laten we samen dit jaar maken tot een jaar van vernieuwing, ontspanning en gezondheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons wellnessparadijs en je te helpen bij het realiseren van je goede voornemens. Bekijk onze arrangementen en maak online een reservering voorafgaand aan je bezoek.


Terug