Happy 2020! Hoe houd je goede voornemens vol?

3 januari 2020

De tijd van goede voornemens is weer aangebroken. Bijna iedereen heeft ze wel: vaker ontspannen, meer bewegen of stoppen met roken. Een voornemen is een goede start, maar ook pas een begin. Na een tijdje stranden de ambitieuze intenties bij velen en lijken de voornemens nog slechts een vage herinnering. Hoe zorg je er nou voor dat je je goede voornemens vasthoudt?

Wij geven jou 4 tips om dit jaar jouw goede voornemens wél vol te houden.

Tip 1: Een gezonde geest in een gezond lichaam

Rust en welzijn helpen om de goede voornemens vol te houden. Start het jaar met een wellnessdag voor ontspanning van lichaam en geest. Laat jezelf onderdompelen in het thermale water uit onze eigen bron. Het minerale water dat 40.000 jaar afgesloten is geweest, staat bekend om haar heilzame eigenschappen. Om het vasthouden van jouw goede voornemens wat makkelijker te maken, krijg je in januari € 15,- korting op een wellnessentree. Boek hier jouw wellnessdag.

Tip 2: Vind de juiste balans

Alle ballen hoog houden, soms willen we meer dan we kunnen. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen ontspanning en inspanning. Door écht te ontspannen kun je je hoofd even helemaal leegmaken. Zo kun je op momenten van inspanning je aandacht goed erbij houden. Bewuster zijn helpt om de balans in je leven te houden.

Tip 3: Doe het samen

Samen sta je sterker. Ondersteun en motiveer elkaar wanneer het lastiger wordt om de goede voornemens vast te houden. Laat ontspanning er niet bij inschieten, maar maak samen een planning om vaker te ontspannen. Door wellnessuitjes vooruit te plannen staat ontspanning vast op je schema.

Tip 4: Gaat het een dag mis? Vergeef het jezelf

Begin elke dag met een schone lei. Maak je een keer een ongezonde keuze? Of heb je je niet aan de planning gehouden? Soms kunnen de dagen zo hectisch zijn dat alle goede voornemens erbij inschieten. Wees niet te streng voor jezelf, elke dag is er weer een nieuwe kans. Laat je voornemens niet los en begin opnieuw!

Meteen aan jouw goede voornemens werken? Klik hier


Terug