Geef je weerstand een boost!

18 februari 2019

Voorkomen van griep & verkoudheid

Veel mensen hebben last van verkoudheid in periode van weersverandering, wat natuurlijk ontzettend vervelend kan zijn. Regelmatig de sauna bezoeken is daar een goede oplossing voor, dit geeft de weerstand een boost en kan zo een verkoudheid voorkomen.

Naast het feit dat je heerlijk ontspant tijdens een wellnessdag, is dit ook heel goed voor het immuunsysteem, waardoor de kans op een verkoudheid wordt verkleind.

Door de warmte van de sauna’s af te wisselen met afkoelen wordt de weerstand van je lichaam verhoogd. De hogere lichaamstemperatuur die een sauna veroorzaakt zorgt voor een koortseffect, waardoor ziektekiemen worden bestreden. Na de warmte zorgt een koude douche of duik in het dompelbad voor een goede bloedcirculatie en stofwisseling. Hierdoor versterkt het lichaam en heb je minder kans om verkouden te worden of een griep onder de leden te krijgen!

Voorjaars deal!

Geef uw weerstand een voorjaarsboost en geniet in de voorjaarsvakantie van een wellnessdag op de Cauberg. Warm lekker op in onze baden met thermaal water, sauna's en whirlpools, met uitzicht over het Limburgse Heuvelland.

 


Terug