Menu

Blog en nieuws

Vier de feestdagen bij Thermae 2000

maandag, 28 november 2016

Thermae 2000

Tijdens de feestdagen hebben onze horecagelegenheden tijdelijk aangepaste openingstijden. In het schema onderaan dit bericht zijn de openingstijden gedurende de feestdagen te vinden.

Nog geen plannen met Kerst?

De Kerst staat bijna voor de deur! Heeft u nog geen plannen gemaakt? Beleef een ontspannen Kerst en geniet van een culinair kerstdiner in Restaurant Pure. De chefkok heeft een speciaal 4-gangen kerstdiner samengesteld, verleng het relaxte gevoel en reserveer snel het kerstarrangement. Tijdens de kerstdagen is Restaurant Pure voor iedereen te boeken. Geniet deze Kerst van een culinair kerstdiner en reserveer snel een tafeltje in Restaurant Pure via info@thermae.nl.

Spetterend het nieuwe jaar in…

Heeft u altijd al eens nieuwjaar willen vieren op de top van de Cauberg? Het is nu mogelijk met het Oud & Nieuw arrangement! Geniet van een heerlijk diner met daaropvolgend een feestelijke avond incl. vuurwerk. i.v.m. deze feestelijke avond zijn Restaurant Pure en Tapas & Cocktail Bar alleen toegankelijk i.c.m. een hotelarrangement.

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer