Even voorstellen: Thermae-blogger Milou

22 maart 2017

Meestal kiezen we toch voor activiteiten die we al eens hebben gedaan. Een dagje Amsterdam hier, een retourtje strand daar. Totdat mijn vriend Thermae 2000 voorstelt. Ik moet namelijk bekennen dat ik er nog nooit ben geweest. Dat maakt me enthousiast, maar ergens vind ik het ook een beetje spannend. Is wellness iets voor mij?

Even op adem komen

Mijn naam is Milou en ik woon met mijn vriend in Maastricht. Naast mijn baan heb ik sinds 2016 een eigen tekstbureau: Mooi Verwoord. Dat is een kinderdroom die uitkomt! Naast schrijven, schrijven en nog eens schrijven, houd ik van salsadansen, lekker eten en reizen. Voor gezelligheid met familie en vrienden maak ik ook altijd tijd. Zoals je begrijpt, zijn mijn dagen goed gevuld. Daarom vind ik het heel fijn om af en toe op adem te komen. Een lekkere geurkaars, een dampende kop thee en een spannend boek doen al wonderen. Maar soms wil ik er even op uit. Zuid-Limburg, met haar prachtige natuur, gastvrijheid en ontspannen levensstijl, biedt immers een variatie aan rustgevende plekken.

Regelmatig te gast

Hoe mijn eerste keer Thermae 2000 destijds is bevallen? Prima! Sterker nog, ik kom er sinds dat bezoek regelmatig. Met mijn vriend, maar ook met vriendinnen of mijn moeder. Dan genieten we samen onder meer van die dikke, zachte handdoeken, van het Limburgse borrelplankje en van het buiten zwemmen. Natuurlijk genieten we ook van dat heerlijk zuivere, pure ‘ik kom net uit de sauna’-gevoel. En al dat genieten is goed, want wanneer je geniet, dan ontspant je vanzelf. Sinds mijn eerste bezoek aan Thermae 2000 weet ik dan ook dat wellness een ideale manier is om tot rust te komen.

Je begrijpt dat een combinatie van schrijven en wellness mij als muziek in de oren klinkt. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik de komende maanden mag bloggen voor Thermae 2000! Iedere twee weken vind je in mijn blog allerlei tips en nieuwtjes rondom wellness en ontspanning. Ook maak ik je (nog) beter wegwijs binnen Thermae 2000.

Ik heb er zin in!


Terug