Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Even voorstellen: Thermae-blogger Milou

woensdag, 22 maart 2017

Milou Schreuders

‘Als we nu eens naar Thermae 2000 gaan?’ oppert mijn vriend. Het is de zomer van 2014 en we hebben samen een heerlijke periode voor de boeg. De zon schijnt volop, de liefde hangt in de lucht en de regen van de afgelopen tijd lijkt eindelijk verdwenen. Bovendien hebben mijn vriend en ik allebei vakantie. Tijd voor elkaar én voor verschillende leuke uitstapjes!

Meestal kiezen we toch voor activiteiten die we al eens hebben gedaan. Een dagje Amsterdam hier, een retourtje strand daar. Totdat mijn vriend Thermae 2000 voorstelt. Ik moet namelijk bekennen dat ik er nog nooit ben geweest. Dat maakt me enthousiast, maar ergens vind ik het ook een beetje spannend. Is wellness iets voor mij?

Even op adem komen

Mijn naam is Milou en ik woon met mijn vriend in Maastricht. Naast mijn baan heb ik sinds 2016 een eigen tekstbureau: Mooi Verwoord. Dat is een kinderdroom die uitkomt! Naast schrijven, schrijven en nog eens schrijven, houd ik van salsadansen, lekker eten en reizen. Voor gezelligheid met familie en vrienden maak ik ook altijd tijd. Zoals je begrijpt, zijn mijn dagen goed gevuld. Daarom vind ik het heel fijn om af en toe op adem te komen. Een lekkere geurkaars, een dampende kop thee en een spannend boek doen al wonderen. Maar soms wil ik er even op uit. Zuid-Limburg, met haar prachtige natuur, gastvrijheid en ontspannen levensstijl, biedt immers een variatie aan rustgevende plekken.

Regelmatig te gast

Hoe mijn eerste keer Thermae 2000 destijds is bevallen? Prima! Sterker nog, ik kom er sinds dat bezoek regelmatig. Met mijn vriend, maar ook met vriendinnen of mijn moeder. Dan genieten we samen onder meer van die dikke, zachte handdoeken, van het Limburgse borrelplankje en van het buiten zwemmen. Natuurlijk genieten we ook van dat heerlijk zuivere, pure ‘ik kom net uit de sauna’-gevoel. En al dat genieten is goed, want wanneer je geniet, dan ontspant je vanzelf. Sinds mijn eerste bezoek aan Thermae 2000 weet ik dan ook dat wellness een ideale manier is om tot rust te komen.

Je begrijpt dat een combinatie van schrijven en wellness mij als muziek in de oren klinkt. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik de komende maanden mag bloggen voor Thermae 2000! Iedere twee weken vind je in mijn blog allerlei tips en nieuwtjes rondom wellness en ontspanning. Ook maak ik je (nog) beter wegwijs binnen Thermae 2000.

Ik heb er zin in!

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer