Ervaar de lente bij Thermae 2000!

31 maart 2022

Het zonnetje schijnt, alles wordt groener, kleurrijker en de vogeltjes fluiten. Maar hoe kun je eigenlijk optimaal genieten dit seizoen? Kom de lente ervaren vanaf de Cauberg! Wij ehbben alles in huis om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Wat mag er écht niet missen tijdens je wellnessdag? 

1. Vitamines opdoen

Tijdens je bezoek aan Thermae 2000 mag een sauna bezoek natuurlijk niet ontbreken. Geef je lichaam alvast de nodige vitamines in één van onze sauna’s. Heb jij onze panoramasauna in het Infinitum al gezien? Hier kun je oneindig het Limburgse landschap staren en alle veranderingen die de lente met zich meebrengt bewonderen. 

2. Afkoelen in de buitenbaden

Na je saunabezoek is het belangrijk om af te koelen of na te genieten van de warmte. Dit kan in een van onze prachtige en verkoelende buitenbaden. Kies zelf of je voor complete afkoeling gaat in onze koude buitenbaden, of dat je lekker wilt nagenieten in een iets hogere temperatuur. Met een voorjaarsbriesje door je haren en het lentezonnetje op je gezicht kom je hier helemaal tot rust!

3. Bourgondisch genieten van de voorjaarszon 

Verwen jezelf en geniet tussen je saunasessies door van een hapje en drankje. Koel af met een verfrissend drankje op het dakterras van het Infintum of op onze ligweide. Sluit je ogen, neem een moment voor jezelf en kom volledig tot rust in de frisse lucht. Bekijk onze nieuwe lentespecial , waarbij je tijdens je wellness bezoek een gratis drankje naar keuze bij de Foodtruck ontvangt! Zin in een hapje eten? Bezoek dan het terras van onze loungebar, waar je niet alleen de hele dag kunt genieten van de lentezon, maar ook urenlang met een hapje en een drankje het Zuid-Limburgse landschap kunt bewonderen.  

4. Nog langer blijven genieten? 

Geen haast, blijf lekker bij ons slapen! Dé perfecte tip om te ontspannen tijdens dit seizoen is om jezelf te trakteren op een mini-vakantie! In onze hotel lentespecial (nieuw!) geniet je van twee overnachtingen boven op de Cauberg én krijg je drie volledige dagen toegang tot onze wellness faciliteiten. Ook ontvang je een 2-gangen diner in ons eigen restaurant Senses. Dé ideale manier om de drukte van de buitenwereld te ontsnappen en volledig te kunnen rusten van dit prachtige seizoen.

 

Genoeg mogelijkheden tijdens je wellness bezoek! Wanneer zien we jou bij Thermae 2000? 

 


Terug