Een uniek moederdagcadeau: sauna's, whirlpools en samen relaxen

3 mei 2017

Een grote uitdaging

Ik weet het zeker: cadeautjes geven is nog leuker dan cadeautjes krijgen. Helemaal als je bij voorbaat al weet dat je iemand een groot plezier gaat doen. Zo heb ik een van mijn vriendinnen laatst meegenomen naar dat nieuwe restaurant waar ze zo benieuwd naar was. Het was een geslaagde avond! Toch slaat de cadeautjesstress nu wel een beetje toe. Binnenkort is het namelijk Moederdag en een cadeautje verzinnen voor mijn moeder vind ik meestal een grote uitdaging. Zij zegt namelijk altijd dat ze geen cadeaus wil, want naar eigen zeggen heeft ze alles al. Hoe verras je zo iemand?

Vaarwel bonbons en body lotion

Mijn moeder houdt van gezelligheid, lekker eten en wandelen, maar het allerliefste zorgt ze voor andere mensen. Als zij het naar hun zin hebben, is mijn moeder ook tevreden. Verder heeft ze een drukke baan en omringt ze zich graag met haar familie en vriendinnen. Kortom, haar dagen zijn altijd goed gevuld. Ze verdient eigenlijk wel eens een verwenmoment voor zichzelf… Opeens krijg ik een idee: wat als ik mijn moeder in het kader van Moederdag nu eens meeneem naar Thermae 2000? Daar is ze nog nooit geweest. Vaarwel voorspelbare bonbons en body lotion, hallo vernieuwend Moederdagcadeau!

Op vakantie voor één dag

Niet veel later beleven we samen een ontspannen dag vol wellness. De dag is naar mijn mening omgevlogen, maar vindt mijn moeder dit ook? Wanneer ik het haar vraag, is ze heel enthousiast. ‘Het is net alsof de tijd hier even niet bestaat,’ zegt ze. ‘Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het warme water en de sauna’s zo fijn zou vinden! Verder is het uitzicht prachtig en is iedereen, van de receptionisten tot de horecamedewerkers, heel vriendelijk. Ik ben samen met mijn dochter op een soort vakantie voor één dag!’ Mijn moeder zwijgt even en lacht dan. ‘Vroeger kleide je vaasjes en maakte je prachtige tekeningen voor Moederdag, maar ik moet stiekem bekennen dat dit me ook wel goed bevalt…’

Vind je het ook zo een leuk idee om je moeder met een wellness dagje te verrassen? Thermae 2000 helpt je met dit speciaal moederdagcadeau, bekijk hier het cadeautje.


Terug