Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Een uniek moederdagcadeau: sauna's, whirlpools en samen relaxen

woensdag, 3 mei 2017

Milou Schreuders

14 mei is het weer Moederdag. Een ideaal moment om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten! Dit doe ik meestal met bijvoorbeeld bonbons, bloemen of body lotion, maar dit jaar wil ik het eens anders aanpakken. Daarom trakteer ik mijn moeder voorafgaand aan Moederdag op een dag wellness bij Thermae 2000. Hoe bevalt dit cadeau haar?

Een grote uitdaging

Ik weet het zeker: cadeautjes geven is nog leuker dan cadeautjes krijgen. Helemaal als je bij voorbaat al weet dat je iemand een groot plezier gaat doen. Zo heb ik een van mijn vriendinnen laatst meegenomen naar dat nieuwe restaurant waar ze zo benieuwd naar was. Het was een geslaagde avond! Toch slaat de cadeautjesstress nu wel een beetje toe. Binnenkort is het namelijk Moederdag en een cadeautje verzinnen voor mijn moeder vind ik meestal een grote uitdaging. Zij zegt namelijk altijd dat ze geen cadeaus wil, want naar eigen zeggen heeft ze alles al. Hoe verras je zo iemand?

Vaarwel bonbons en body lotion

Mijn moeder houdt van gezelligheid, lekker eten en wandelen, maar het allerliefste zorgt ze voor andere mensen. Als zij het naar hun zin hebben, is mijn moeder ook tevreden. Verder heeft ze een drukke baan en omringt ze zich graag met haar familie en vriendinnen. Kortom, haar dagen zijn altijd goed gevuld. Ze verdient eigenlijk wel eens een verwenmoment voor zichzelf… Opeens krijg ik een idee: wat als ik mijn moeder in het kader van Moederdag nu eens meeneem naar Thermae 2000? Daar is ze nog nooit geweest. Vaarwel voorspelbare bonbons en body lotion, hallo vernieuwend Moederdagcadeau!

Op vakantie voor één dag

Niet veel later beleven we samen een ontspannen dag vol wellness. De dag is naar mijn mening omgevlogen, maar vindt mijn moeder dit ook? Wanneer ik het haar vraag, is ze heel enthousiast. ‘Het is net alsof de tijd hier even niet bestaat,’ zegt ze. ‘Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het warme water en de sauna’s zo fijn zou vinden! Verder is het uitzicht prachtig en is iedereen, van de receptionisten tot de horecamedewerkers, heel vriendelijk. Ik ben samen met mijn dochter op een soort vakantie voor één dag!’ Mijn moeder zwijgt even en lacht dan. ‘Vroeger kleide je vaasjes en maakte je prachtige tekeningen voor Moederdag, maar ik moet stiekem bekennen dat dit me ook wel goed bevalt…’

Vind je het ook zo een leuk idee om je moeder met een wellness dagje te verrassen? Thermae 2000 helpt je met dit speciaal moederdagcadeau, bekijk hier het cadeautje.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer