Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Een eeuwenoud Arabisch ritueel, de Rasul

donderdag, 26 januari 2017

Thermae 2000

Tijdens een Rasul komen duizenden jaren aan kennis samen met ontspanning en verzorging van de huid. Een ideale workshop om uw huid maximaal te verwennen. De combinatie van voedende klei, de warme omgeving en de stoom zorgt voor optimale ontspanning en een zijdezachte huid.

De kracht van Rasul

Het klinkt misschien vreemd, maar uzelf inwrijven met klei heeft écht een goede uitwerking op de huid. Tijdens de Rasul heeft u keuze uit vijf soorten klei. Iedere klei bevat andere mineralen en heeft een specifieke werking  op de verschillende lichaamsdelen. Zo is de witte klei geschikt voor het gezicht omdat het een mildere werking heeft dan de klei voor bijvoorbeeld de gewrichten. Een Rasul is ook goed voor de gezondheid, het breekt o.a. vetten af, werkt vocht afdrijvend en afslankend. Heerlijk toch, ontspan en laat de klei zijn werk doen!

Hoe gaat een Rasul in zijn werk?

Een Rasul begint met het lichaam inwrijven met klei, hierdoor worden oude huidcellen verwijderd. Knoeit u per ongeluk met klei, geen probleem! De Rasul vindt plaats in een speciaal stoombad voor groepen. Daarna is het tijd om de klei goed op te laten drogen, terwijl u wacht krijgt u een lekker kopje thee aangeboden. Na het opdrogen van de klei wordt het stoombad aangezet en wordt de ruimte gevuld met aromatische stoom. Doordat u begint te zweten openen de poriën en kunnen de mineralen nog dieper in de huid trekken. Na de stoom kan de klei worden af gewassen met een tropische regen douche. Uw huid voelt direct soepel en zacht aan. Smeer uw huid in met hydraterende bodylotion en geniet nog langer van het resultaat!

Kom langs en ervaar zelf hoe zijdezacht uw huid wordt na onze échte Rasul behandeling. Maak het uitje helemaal compleet met een wellness overnachting en geniet van al wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Reserveer direct een overnachting incl. twee dagen wellness.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer