Een eeuwenoud Arabisch ritueel, de Rasul

26 januari 2017

De kracht van Rasul

Het klinkt misschien vreemd, maar uzelf inwrijven met klei heeft écht een goede uitwerking op de huid. Tijdens de Rasul heeft u keuze uit vijf soorten klei. Iedere klei bevat andere mineralen en heeft een specifieke werking  op de verschillende lichaamsdelen. Zo is de witte klei geschikt voor het gezicht omdat het een mildere werking heeft dan de klei voor bijvoorbeeld de gewrichten. Een Rasul is ook goed voor de gezondheid, het breekt o.a. vetten af, werkt vocht afdrijvend en afslankend. Heerlijk toch, ontspan en laat de klei zijn werk doen!

Hoe gaat een Rasul in zijn werk?

Een Rasul begint met het lichaam inwrijven met klei, hierdoor worden oude huidcellen verwijderd. Knoeit u per ongeluk met klei, geen probleem! De Rasul vindt plaats in een speciaal stoombad voor groepen. Daarna is het tijd om de klei goed op te laten drogen, terwijl u wacht krijgt u een lekker kopje thee aangeboden. Na het opdrogen van de klei wordt het stoombad aangezet en wordt de ruimte gevuld met aromatische stoom. Doordat u begint te zweten openen de poriën en kunnen de mineralen nog dieper in de huid trekken. Na de stoom kan de klei worden af gewassen met een tropische regen douche. Uw huid voelt direct soepel en zacht aan. Smeer uw huid in met hydraterende bodylotion en geniet nog langer van het resultaat!

Kom langs en ervaar zelf hoe zijdezacht uw huid wordt na onze échte Rasul behandeling. Maak het uitje helemaal compleet met een wellness overnachting en geniet van al wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Reserveer direct een overnachting incl. twee dagen wellness.


Terug