Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bubbels & Limburgse Vlaoi....

vrijdag, 24 februari 2017

Gastblogger Audrey Selsig

Wat waren wij toe aan even ontspannen! Na een trouwerij waren wij toe aan even helemaal niks. De meest geschikte locatie om tot rust te komen is voor ons een thermen, sauna of een zwembad. Gewoon even lekker genieten en een hele dag niks, maar dan ook echt niks doen.

Dus, toen wij op zaterdag 4 februari naar jullie toe reden vanuit Kaatsheuvel waren we opgetogen. Met z’n tweeën maakten we plannen wat we die dag zouden gaan doen. We hadden ons al ingelezen op de website en wisten daardoor wat ons allemaal te wachten stond die dag. Ook stond op mijn lijstje, “aanschaffen van een nieuwe bikini”, want die is ondertussen aan vervanging toe. Zoals ik op de website al zag, moest dat helemaal goed gaan komen.  

Vanuit Kaatsheuvel rijden we Brabant door en zijn zo in het heuvelachtige landschap van Limburg belandt. Ik kom al mijn hele leven in Limburg en hou zelf erg van de Limburgse gastvrijheid. Zoals je bij ons de aanspraak van mensen met een zachte G hebt, heb je hier aanspraak van mensen met een heerlijk Limburgs dialect.

We gingen nu niet voor het carnaval, wat al begonnen is, of de heuvels, maar lekker voor de sauna. Bovenop een van Limburgs bekendste heuvels; De Cauberg. Dus toch een heuvel waar we mee te maken hadden ;-)

Nadat we ons hadden omgekleed konden we het water in! Heerlijk. De warmte van het zwembad was echt heel erg aangenaam, de ideale temperatuur. Omdat we al in de vroege middag vertrokken waren hadden we niet geluncht. We hadden door mijn massage niet erg lang de tijd voor een uitgebreide lunch. Daarom werd het, het kan bijna ook niet anders, een lekker stukje Limburgse Vlaoi! We genoten van de vlaai op een lekkere ontspannen bank. Daarna was het tijd voor mijn massage.

De massage was puur 25 minuten ontspannen. Ik raad iedereen aan om hier gebruik van te maken. Heb je nog geen ervaring met een masseur? Kies dan voor een massage die niet te lang duurt, zo kan je erachter komen of dit iets voor je is. Ik vond de 25 minuten overigens veel te kort, de tijd vloog voorbij!

Snel zocht ik mijn man weer op die lekker aan het rond zwemmen was. Samen maakten we een rondje sauna. We hebben speciaal genoten van de rozensauna, een temperatuur van 80 graden, maar prima vol te houden voor je lichaam. Om totaal te ontspannen wil ik je het volgende aanraden: volg het informatiebord in de sauna hoe je de perfecte sauna neemt. Voor je lichaam is dit namelijk de beste manier van ontspanning.

Oohja, en die bikini kopen is ook goed gekomen. Ze hebben een winkeltje met een zeer leuk aanbod aan zwemkleding voor zowel mannen als vrouwen. Het was dan ook moeilijk om een keuze te maken tussen alle leuke gekleurde bikini’s, zwempakken en tankini’s.

Thermae 2000 heeft mij positief verrast. Ik hou zelf erg van een sauna waar badkleding niet nodig is, maar dit is mij voor deze keer ook goed bevallen. Alle medewerkers die we gesproken hebben waren vriendelijk en attent. De massage was erg lekker. De vlaoi beviel goed, en de sfeer was aangenaam.

Na ons sauna avontuur zijn we het avondleven van Valkenburg ingedoken en hebben we nog lekker een hapje gegeten bij een goed restaurant.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer