Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bouw panoramagebouw is officiëel van start

donderdag, 24 januari 2019

Hedenmiddag 24 januari 2019 zette Burgemeester Jan Schrijen de eerste schep in de grond als officieel teken voor de start van het Panoramagebouw op de ligweide van Thermae 2000. Dit gebeurde in het bijzijn van eigenaar Bas Tolmeijer, directeur Bastiaan Klomp en commercieel directeur Pauline Verhoef. Thermae 2000 is bezig met de uitvoering van een vernieuwingsplan van in totaal 18 miljoen euro.

In 2017 is het vernieuwingsplan gestart met nieuwe kleedruimtes, stoombaden en sauna’s.  Medio vorig jaar werd de volledige vernieuwde Skincare vleugel opgeleverd. Ook de horeca-outlets hebben een pimp gekregen. Dit jaar is het de beurt aan het panoramagebouw (nieuwbouw), de bestaande hotelkamers en worden twee nieuwe luxe suites in de top van de piramide toegevoegd. Bastiaan Klomp, kersverse directeur van het saunacomplex, licht toe dat de aanpak en vernieuwing van het totale complex niet allemaal in één of twee jaar kan gebeuren. We verbouwen met ‘de winkel open’ en gastgenot staat bij ons op één, dus in onze planning is dít altijd leidend.

Panoramagebouw met maximale wellnesservaring
Het panoramagebouw wordt om die reden gebouwd in de winterperiode wanneer onze gasten voornamelijk binnen vertoeven. In het panoramagebouw komt een panoramasauna, waar opgietingen tot wel 100 personen kunnen worden gegeven en rustruimten en een zonneterras. Daarnaast worden er twee whirlpools toegevoegd aan het saunagebied. Gasten willen even lekker kunnen uitrusten of slapen tijdens hun verblijf.  Het gebouw wordt geplaatst op het gedeelte van de ligweide met een wijdste uitzicht over het Limburgse Heuvelland.

Valkenburgse en Limburgse Trots
Thermae 2000 focust zich in de toekomstplannen op haar onderscheidend vermogen. Los van het unieke water met het certificaat ‘Ursprünglich Rein’ en de architectuur van het gebouw, heeft Thermae 2000 een ligging op de Cauberg die niet te evenaren is. Klomp: ‘De panoramasauna wordt groots, het project grotsauna als onderdeel van het totaalplan nog indrukwekkender en unieker. Deze legt de maximale verbinding met Valkenburg en hiermee Limburg. Details hoop ik snel te kunnen geven, we zitten momenteel in de onderzoeksfase qua mogelijkheden.’

Burgemeester Jan Schrijen is verheugd over de vernieuwingen van het wellnessresort. “Mooi om te zien dat Thermae 2000 daadwerkelijk die kwaliteitsslag aan het maken is, hetgeen aansluit met waar wij in Valkenburg mee bezig zijn.”

Blijf hier op de hoogte van onze vernieuwingen.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer