Blijf fit en ontspannen tijdens de herfst

26 september 2019

Blijf fit en ontspannen tijdens de herfst

De warme zomer waarop we dit jaar getrakteerd werden is langzaam tot zijn einde gekomen. De bladeren vallen van de bomen en vertonen prachtige kleuren, de dagen worden korter en de nachten langer. Helaas kunnen de weersverandering en donkere dagen ervoor zorgen dat we ons anders voelen dan wanneer de zon schijnt. Met deze tips blijft u fit en lekker in uw vel tijdens de herfst:

1. Boost uw weerstand

In de herfst kunt u heerlijk opwarmen in de sauna en daarna goed afkoelen in de buitenlucht. Door regelmatig de sauna te bezoeken krijgt u een betere weerstand en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

2. Ga naar buiten

In de herfst en winter zien we maar weinig daglicht, het wordt vroeg donker en vaak zitten we veel binnen. Maak in de pauze een wandeling of ga eens sporten in de buitenlucht en voorkom een winterdip.

3. Verleng het vakantiegevoel

Een andere manier om het sombere gevoel dat het einde van de zomer geeft te voorkomen? Plan een mini-vakantie! Geniet van de nazomer, ontspan en laad even helemaal op.

Boek onze 2-daagse Luxe Herfstspecial en geef uw lichaam een boost. Ontspan in het wellness centrum, geniet van een culinair hoofdgerecht in restaurant Pure en ontvang een Thermae For Me Aloë Vera masker om uw huid te beschermen in het najaar.


Terug