Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bereikbaarheid Thermae 2000 tijdens Amstel Gold Race 2018

donderdag, 5 april 2018

Thermae 2000

In het weekend van 14 april a.s. zal de 53e editie van de Amstel Gold Race worden verreden. Tijdens dit fameuze evenement zijn er enkele wijzigingen in de bereikbaarheid van Thermae 2000. Graag informeren wij u hoe u ons kunt bereiken op 14 en 15 april.

Bereikbaarheid Thermae 2000

Thermae 2000 blijft tijdens het evenement op 14 en 15 april goed bereikbaar, houd echter rekening met drukte en enkele vertraging in Valkenburg en omgeving. Ook adviseren wij goed op de gele borden te letten en te luisteren naar de aanwijzingen van de verkeersregelaars zodat u snel aan uw dagje ontspanning kunt beginnen.

Zaterdag 14 april 2018
Gedurende de Toerversie van Amstel Gold Race wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld op de Cauberg, Vilterweg, Sibberweg en Daalhemmerweg. Bezoekers vanuit Parkstad/Heerlen/Aken kunnen Thermae 2000 op de reguliere wijze bereiken en bezoekers vanuit Maastricht worden omgeleid via de Daalhemmerweg.

Zondag 15 april 2018
Op zondag 15 april geldt er eenrichtingsverkeer de Cauberg op vanaf het Grendelplein tot aan Vilt. 
Verkeer vanuit Parkstad/Heerlen/Aken dient rekening te houden met het feit dat het Grendelplein tussen 11.00 en 18.00 uur wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De Cauberg blijft bereikbaar via omleidingen via Sibbe en de Daalhemmerweg. Verkeer wordt via de Sibbergrubbe omhoog en via de Daalhemmerweg omlaag geleid.
Verkeer vanuit Maastricht wordt geadviseerd om Valkenburg via Berg & Terblijt - Geulhem - Houthem of via de snelweg te bereiken. Ook is het mogelijk om de omleidingsroute Kleine Heideweg - Rijnsbergerweg te volgen.

Parkeren

Onze gasten kunnen voor, tijdens en na de Amstel Gold Race gebruik maken van de reguliere parkeergelegenheden. Gaarne het verzoek om rekening te houden met (extra) drukte op parkeerplaatsen in en rondom Valkenburg.

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer