Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bereikbaarheid Thermae 2000 tijdens Amstel Gold Race 2019

vrijdag, 5 april 2019

Thermae 2000

In het weekend van 20 april a.s. zal de 54e editie van de Amstel Gold Race worden verreden. Tijdens dit fameuze evenement zijn er enkele wijzigingen in de bereikbaarheid van Thermae 2000. Graag informeren wij u hoe u ons kunt bereiken op 20 en 21 april.

Bereikbaarheid Thermae 2000

Thermae 2000 blijft tijdens het evenement op 20 en 21 april goed bereikbaar, houd echter rekening met drukte en enkele vertraging in Valkenburg en omgeving. Ook adviseren wij goed op de gele borden te letten en te luisteren naar de aanwijzingen van de verkeersregelaars zodat u snel aan uw dagje ontspanning kunt beginnen.

Wij adviseren om vroeg te vertrekken en voor 12:00 uur bij Thermae 2000 te zijn. Daarnaast dient u rekening te houden met extra reistijd van circa 10 minuten.

Zaterdag 20 april 2019
Gedurende de toerversie van Amstel Gold Race, wordt eenrichtingsverkeer ingesteld op de Cauberg, Vilterweg, Sibberweg en Daalhemmerweg. Let op de gele omleidingsborden en graag het verzoek om de aanwijzigingen van de verkeersregelaars te volgen. De volgende zaken zijn van toepassing:

  • Daalhemmerweg richting centrum: eenrichtingsverkeer (bergaf)
  • Cauberg richting Vilt: eenrichtingsverkeer (bergop)
    • Verkeer vanuit Parkstad, Heerlen en Aken kan Thermae 2000 op een reguliere wijze bereiken
    • Verkeer vanuit Maastricht wordt omgeleid via de Daalhemmerweg
  • Sibberweg en Vilterweg: eenrichtingsverkeer naar Sibbe.

Fietsers gebruiken de linker rijbaan, daarom wordt de normale inrit richting bedrijven aan de Cauberg afgesloten. Deze reguliere uitrit wordt op zaterdag 20 april dan ook gebruikt als inrit. Dit wordt begeleid door gekwalificeerde verkeersregelaars.

Zondag 21 april 2019
Voor de Cauberg geldt eenrichtingsverkeer omhoog vanaf het Grendelplein tot aan Vilt. Zowel de inrit als de uitrit van Holland Casino, Thermae 2000 en Landal kunnen op zondag 21 april normaal gebruikt worden.

  • Verkeer vanuit Parkstad moet rekening houden met het feit dat het Grendelplein tussen 11:00 uur en 18:00 uur wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De Cauberg blijft bereikbaar via omleidingen via Sibbe en Daalhemmerweg. Dus men wordt via Sibbergrubbe omhoog en Daalhemmerweg omlaag omgeleid. Daarna kan men de Cauberg op.
  • Verkeer vanuit Maastricht met bestemming Valkenburg kan de omleidingsroute via de Kleine Heideweg en de Rijnsbergerweg volgen. De adviesroute vanuit Maastricht naar Valkenburg is echter om de borden via Berg & Terblijt – Geulhem – Houthem te volgen of via de snelweg.

Parkeren

Onze gasten kunnen voor, tijdens en na de Amstel Gold Race gebruik maken van de reguliere parkeergelegenheden. Gaarne het verzoek om rekening te houden met (extra) drukte op parkeerplaatsen in en rondom Valkenburg.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer