Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bereikbaarheid Thermae 2000 tijdens Amstel Gold Race

dinsdag, 11 april 2017

Thermae 2000

In het weekend van 15 april a.s. zal de 52e editie van de Amstel Gold Race worden verreden. De Markt in Maastricht is dit jaar zoals gewoonlijk weer het decor van de start van de Amstel Gold Race. De finish zal echter, anders dan voorgaande jaren, niet op de Cauberg plaatsvinden, de laatste beklimming zal op de Bemelerberg zijn met een finish op de Sibberweg in Vilt.

Nieuw! Amstel Gold Race voor dames

Dit jaar wordt voor de eerste keer een damesversie van de Amstel Gold Race toegevoegd. Na de start in Maastricht en een lus door het Limburgse heuvelland zullen de dames ook viermaal de Cauberg en de finishlijn tussen Vilt en Berg en Terblijt aandoen. De finale van de dameskoers wordt vanaf 13.30 uur live uitgezonden door de NOS op NPO1.

Op- en afbouwwerkzaamheden

Tijdens de opbouwwerkzaamheden van de Amstel Gold Race op de finishlocatie tussen Berg en Terblijt en Vilt worden geen wegen afgesloten. Hierdoor blijft de Rijksweg/N590 open voor regulier verkeer, met uitzondering van donderdag 13 april 09.00 uur tot dinsdag 18 april 20.00 uur. De algemene afbouw start direct na de koers, houd hier rekening met enige vertraging, dit zal echter niet tot wegafsluitingen leiden.

Bereikbaarheid Thermae 2000

Gedurende de Toerversie op zaterdag en de Amstel Gold Race op de zondag zal Thermae 2000 aldoor bereikbaar zijn. Houd echter toch rekening met enige vertraging op deze dagen in Valkenburg en omgeving. Tijdens de toerversie op zaterdag 15 april zal er eenrichtingsverkeer worden ingesteld op de Cauberg. Dit houdt in dat de weg van Valkenburg richting Vilt open is. Komt u vanaf Maastricht dan dient u de gele omleidingsborden en aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen, u zult de Cauberg via Valkenburg kunnen bereiken. Omdat de fietsers de linker-rijbaan gebruiken, wordt de normale inrit van Thermae 2000 afgesloten. De uitrit wordt op zaterdag 15 april dan ook gebruikt als inrit. Dit wordt begeleid door gekwalificeerde verkeersregelaars.

Tijdens de Amstel Gold Race op zondag 16 april is er vanaf het Grendelplein tot de in- en uitrit van Thermae 2000 eenrichtingsverkeer ingesteld. Op zondag 16 april kunnen zowel de in- als uitrit weer normaal gebruikt worden. Verkeer uit de richting Maastricht wordt aangeraden om ter hoogte van het kruispunt Rijksweg/N590 en Sibberweg, de omleidingsroute via de Daalhemmerweg te gebruiken om de Cauberg te bereiken.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer