Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bereikbaarheid Thermae 2000 tijdens Amstel Gold Race

In het weekend van 15 april a.s. zal de 51e editie van de Amstel Gold Race worden verreden. De markt in. Maastricht zal ook dit jaar het decor zijn van de start van de Amstel Gold Race.
 

Amstel Radler Challenge

Op vrijdag 15 april zal de Amstel Radler Challenge plaatsvinden. Deze Amstel Radler Challenge zal een bergrit zijn van de voet van de Cauberg tot het monument. De tijdrit zal plaatsvinden tussen 21.00-23.00 uur, hiervoor zal de Cauberg worden afgesloten. De afsluiting van de Cauberg vindt plaats vanaf 12.00 uur. Vanuit Vilt is Thermae 2000 rechtstreeks bereikbaar, anders volgt er een omleiding vanuit het centrum van Valkenburg richting de daalhemmerweg.

Bereikbaarheid Thermae 2000

Gedurende de Amstel Gold Race op de zondag zal Thermae 2000 aldoor bereikbaar zijn ( m.u.v. doorkomsttijden Cauberg ). Houd echter toch rekening met enige vertraging op deze dagen in Valkenburg en omgeving. 

Op de volgende tijden vindt de doorkomst plaats van de wielrenners en zal de Cauberg zijn afgesloten. De doorkomsttijden zijn afhankelijk van de snelheid waarmee ze het parcours afleggen.
1e passage: +/- 11.38 uur / 2e passage: +/- 14.20 uur / 3e passage: +/- 16.06 uur / 4e passage: +/-16.31 uur

Op- en afbouwwerkzaamheden

Tijdens de opbouwwerkzaamheden van de Amstel Gold Race op de finishlocatie tussen Berg en Terblijt en Vilt worden geen wegen afgesloten. Hierdoor blijft de Rijksweg/N590 open voor regulier verkeer, met uitzondering van vrijdag 15 april 12.00 uur tot maandag 18 april 20.00 uur. De algemene afbouw start direct na de koers en houd hier rekening met enige vertraging, dit zal echter niet tot wegafsluitingen leiden.

Afsluiten Rijksweg/N590

Wegens opbouwwerkzaamheden van de Amstel Gold Race op de finishlocatie wordt de Rijksweg tussen de Slakweg en de Meesweg op vrijdag 15 april van 12.00 uur tot maandag 18 april 20.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De omleidingen worden aangeduid middels gele borden. Verkeer vanuit Maastricht naar Valkenburg wordt geadviseerd de omleiding via Berg en Terblijt, Geulhem en Houthem te volgen.

Bereikbaarheid Cauberg

Zaterdag 16 april 2016 – Toerversie
Ook dit jaar wordt, gedurende de Toerversie Amstel Gold Race, éénrichtingsverkeer ingesteld op de Cauberg (bergop). Let op de gele omleidingsborden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Op de Cauberg worden zaterdag 16 april geen hekken, tribunes of andere organisatiewagens geplaatst. Dit betekent dat de top van de Cauberg overzichtelijker blijft. Omdat de fietsers de linker-rijbaan gebruiken, wordt de normale inrit van Thermae 2000 afgesloten. De uitrit wordt op zaterdag 16 april dan ook gebruikt als inrit. Dit wordt begeleid door gekwalificeerde verkeersregelaars.

Zondag 17 april 2016 - Wedstrijdversie
Vanwege de finish aan de Rijksweg/N590 ter hoogte van Berg en Terblijt worden er geen tribunes en andere faciliteiten gebouwd op de Cauberg. Voor de Cauberg geldt eenrichtingsverkeer omhoog vanaf het Grendelplein tot aan de in- en uitrit van Thermae 2000. Zowel de in- als de uitrit kunnen normaal gebruikt worden. Verkeer uit de richting Maastricht met bestemming Thermae 2000 mag, ter hoogte van het kruispunt Rijksweg/N590 en Sibberweg, doorrijden tot aan de inrit van Thermae 2000. Grendelplein wordt tussen ca. 11.00uur ( vanaf de 1e passage van het peloton) en 18.00 uur wederom afgesloten voor doorgaand verkeer. De Cauberg blijft bereikbaar via omleidingen en kan alleen vanuit het centrum worden bereikt.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer