Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bereikbaarheid Cauberg tijdens Kerstperiode

vrijdag, 16 november 2018

Thermae 2000

Valkenburg aan de Geul is opnieuw omgetoverd tot Kerststad: onderaan de Cauberg vindt de Kerstmarkt weer plaats in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot. Tijdens de kerstperiode wordt er eenrichtingsverkeer toegepast op de Cauberg tijdens de weekenden vanaf 16 november en (indien noodzakelijk) in de week vóór kerst.

Valkenburg aan de Geul waant zich weer in kerstsferen en dat brengt enige gevolgen mee voor het verkeer. Tijdens de weekenden vanaf 16 november geldt er eenrichtingsverkeer de Cauberg op. Tijdens de doordeweekse dagen in de week vóór kerst geldt er, indien noodzakelijk, ook eenrichtingsverkeer. Wanneer er eenrichtingsverkeer toegepast wordt, ziet de verkeerssituatie eruit zoals op onderstaande afbeelding. 

Komt u vanuit Maastricht?
U kunt Thermae 2000 te allen tijde via Berg en Terblijt (N590) bereiken en verlaten. De reguliere in- en uitrit van Thermae 2000 blijft beschikbaar.

Komt u vanuit Heerlen/Aachen?
Wanneer er eenrichtingsverkeer geldt, kunt u Thermae 2000 via de reguliere weg (de Cauberg vanaf het Grendelplein omhoog) bereiken. Wanneer u Thermae 2000 verlaat, wordt u door middel van bewegwijzering omgeleid naar het Grendelplein.Wanneer er geen eenrichtingsverkeer geldt, kunt u Thermae 2000 via de reguliere weg bereiken en verlaten.

Een bezoek aan de Kerstmarkt plannen?
Heeft u al plannen voor het bezoeken van de Kerststad? Combineer uw bezoek aan de Kerstmarkt met een dagje ontspannen in onze thermale baden en vele sauna's. Reserveer nu uw Kerstmarkt dagarrangement.

Liever twee dagen genieten van de kerstsfeer in Valkenburg? Boek nu uw overnachting incl. twee dagen wellness en toegang tot de Kerstmarkt met het Hotelarrangement kerstmarkt.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer