Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Bereikbaarheid Cauberg tijdens Carnaval

donderdag, 23 februari 2017

Thermae 2000

Over een week is het weer zover en start carnaval weer in het zuiden van het land. Dit brengt onder andere de grote carnavalsoptocht met zich mee. Op 27 februari a.s. trekt de grote carnavalsoptocht door het centrum van Valkenburg. Hierdoor zullen enige doorgaande wegen worden afgesloten. Hiertoe behoort ook het Grendelplein en de Cauberg. Thermae 2000 blijft vanuit Vilt de gehele dag bereikbaar.

Groate optoch

Op carnavalsmaandag 27 februari zal de Cauberg  tussen 12.00 uur en 17.00 uur alleen bereikbaar zijn vanuit Vilt. De optocht vertrekt vanuit Daalhemerweg en Grendelplein. Wij raden u aan om het centrum van Valkenburg tijdens de optocht zo veel mogelijk te vermijden met de auto.

Lempkesoptocht

Dinsdagavond 28 februari trekt de lempkesoptocht door Valkenburg en wel tussen 20.30 uur en 22.00 uur. Deze optocht zal het doorgaande verkeer slechts kruisen ter hoogte van de kruising Oranjelaan/Wilhelminalaan. Bij deze kruising zal er hoogstens 10 tot 15 minuten oponthoud zijn voor het verkeer. De verkeersregelaar laat waar mogelijk het doorgaand verkeer richting de Cauberg door.

Lekker uitrusten na het carnaval vieren? Of is carnaval niet aan u besteed? Kom naar de top van de Cauberg en geniet van de rust in de thermale baden en vele sauna’s. Reserveer direct uw entree.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer