Amstel Gold Race 2023

22 maart 2023

In het weekend van 15 en 16 april staat het in Valkenburg en omgeving in het teken van de Amstel Gold Race. Wat houdt dit in voor uw bezoek aan Thermae 2000?

Zaterdag en zondag

In het weekend blijft Thermae 2000 gewoon bereikbaar. Gedurende de hele dag is de Cauberg eenrichtingsverkeer omhoog. De Cauberg is bereikbaar vanuit het centrum van Valkenburg en vanuit de Daalhemmerweg. Verkeer komende vanuit Maastricht wordt in Berg en Terblijt omgeleid via Sibbe richting de Daalhemmerweg, waar u de Cauberg omhoog kunt rijden.

Houd rekening met drukte en eventuele vertraging in Valkenburg en omgeving. Wij adviseren goed op de gele borden te letten en te luisteren naar eventuele aanwijzingen van verkeersregelaars. De Cauberg zal enkel op zondag tijdens de wedstrijd op de volgende momenten volledig worden afgesloten*:

12:30 uur 1e Passage dames

13:00 uur 2e Passage dames

13:30 uur 3e Passage dames

14:00 uur 4e Passage dames

14:25 uur 5e Passage Cauberg en finish dames

15:00 uur 1e Passage heren

16:25 uur 2e Passage heren

16.55 uur finish heren (maar niet de Cauberg)

* Tijden onder voorbehoud i.v.m. snelheid pelotons.

Na inspanning komt ontspanning

Rijdt u op zaterdag de tourversie van de Amstel Gold Race? Kom daarna lekker herstellen op de Cauberg! Laat de benen rusten in onze heerlijke verwarmde baden, kom tot rust in één van onze rustruimtes of kies voor een wellness massage. Goed eten is ook belangrijk voor het herstel. Zin in koffie met Limburgse vlaai, een uitgebreide borrelplank met verfrissend drankje en/of een overheerlijk diner? Bij Thermae 2000 zijn er meerdere restaurant opties in huis. Kortom, alles voor een perfect herstel na een zware fietstocht, dichtbij de finish van de Amstel Gold Race. Een dag entree is mogelijk voor een avond (vanaf 17:00 uur) of de hele dag. Reserveer hier alvast uw plekje online, zodat u zich volledig kan focussen op trainen. Succes! 


Terug