Bewegen & Wellness

Een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Thermae 2000, in 2018 uitgeroepen tot Vitaalste Bedrijf van Limburg, biedt vanaf heden ook abonnementen aan waar een bewegingsles wordt gecombineerd met een wellnessbezoek.

Wekelijks een sessie yoga, bootcamp, aquafit of mindful bewegen met aansluitend toegang tot alle wellnessfaciliteiten. Welk abonnement past het best bij u?

380x560 Vitaliteit yoga  

Yoga op de top van de Cauberg

Tijdens de yogasessies brengen we door middel van verschillende oefeningen uw lichaam en geest terug in balans. Iedere sessie wordt afgesloten met een savasana oftewel eindontspanning.

€ 55,- per maand
Iedere woensdag om 19.00 uur

     
380x560 Vitaliteit bootcamp  

Bootcamp met uitzicht over het Heuvelland

Een intensieve training, toegankelijk voor ieder niveau. Tijdens de bootcamp zorgt onze professionele sportinstructeur voor de juiste begeleiding zodat alle spiergroepen op de goede manier worden getraind.

€ 45,- per maand
Iedere dinsdag om 19:00 uur

     
380x560 Aquafit  

Aquafit in heilzaam water uit eigen bron

Actieve bewegingssessies in warm, thermaal water met heilzame krachten uit de bron van Thermae 2000. In het water is de druk op de gewrichten veel lager, waardoor de kans op overbelasting erg laag is.

€ 45,- per maand
Iedere dinsdag om 18:00 uur

     
380x560 Vitaliteit mindful bewegen  

Mindful bewegen in de piramidetop

Groepslessen gericht op bewust bewegen en in het moment aanwezig zijn. Door de bouw van de piramide, met een hoek van 52 graden en de zijden precies op de windrichting, ontstaan er bijzondere energetische krachten.

€ 55,- per maand
Iedere maandag om 19:30 uur

Voorwaarden

  • Deze abonnementen zijn maandelijks opnieuw af te sluiten aan de receptie en dienen ter plekke in één keer betaald te worden.
  • De abonnementen zijn o.b.v. één keer per week een groepsles met aansluitend toegang tot de wellnessfaciliteiten. In totaal is de toegang 3 uur geldig, waar de les binnen valt.