Wellness Wandeling

Dagelijks te boeken en vanuit Thermae 2000 te wandelen; de WELLNESS WANDELING.

Geniet van de Limburgse omgeving en neem deel aan de wellness wandeling van Thermae 2000. Deze wandelingen hebben als start- en eindpunt de Cauberg met als doel een balans tussen geest en lichaam te creëren. Via Thermae 2000 wordt alles aangeboden om een ontspannen wandeling in de natuur mogelijk te maken: een vitaliteitspakket, mooie natuur en wellnesselementen voor de mentale ontspanning.

Tijdens de wandeling van 4 of 6 kilometer, afhankelijk van de route die wordt gekozen, loopt de wellness wandeling afwisselend langs groene velden en het centrum van Valkenburg. Voor de wellness wandelaars die de geest extra willen stimuleren, kunnen er wandeling foto-opdrachten uitgevoerd worden. Ook is het mogelijk om een deel van de wandeling op blote voeten te wandelen. Zo wordt je lijf nog extra gestimuleerd.

Kosten van deze wellnesswandeling bedragen €12,50 per volwassene en €7,50 per kind. Dit is inclusief wandelroute, vitaliteitspakket to go en goodiebag aan het einde van de wandeling. Vooraf reserveren is verplicht en kan via het contactformulier in onderstaande knop.

  • Wandeling met startpunt Thermae 2000 van +/- 4 of 6 km
  • Vitaliteitspakketje met o.a. smoothie en mueslireep voor onderweg
  • Fotowandeling (#offline) met leuke opdrachten en ruimte voor mentale ontspanning
  • Neem een handdoekje & pen en papier mee
  • Ook leuk voor kinderen! 
  • Let op: er komen af en toe steile stukjes voor in de wandeling. Wanneer u slecht ter been bent, of met bijv. een kinderwagen, is deze route niet geschikt. Reserveer Nu

 

Reserveer hier