Workshops

Workshop masseren

Altijd al de fijne kneepjes van het massagevak willen leren kennen? Lijkt het u ook gaaf om massages te geven waarbij u weet wat u aan het doen bent en het niet vermoeiend hoeft te zijn? Maak dan nu kennis met deze speciale workshop masseren. Gedurende deze workshop, kunt u kennis maken met de basistechnieken uit de klassieke massage die thuis kunnen worden toegepast.

Na de workshop masseren bent u in staat om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende massage. U bent na 50 minuten bijgeschoold in de basistechnieken van de klassieke massage. Een echte aanrader. Deze workshop kan worden geboekt per twee personen. Vraag naar de speciale mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen. Dagelijks om 16.00 uur, duur 50 minuten. Alleen te boeken op basis van beschikbaarheid. Let op! De massage workshop is te boeken vanaf 2 personen. Bij meer aanmeldingen vindt deze workshop in groepsverband plaats.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.