Shopping Cart Pixel
Menu

Workshop Mindfulness

Leer op structurele wijze omgaan met de onvermijdelijke stress van het dagelijks leven.

U kent het ongetwijfeld. Uw dagen zitten vol met rennen en vliegen. Er moet van alles en alles moet snel. Op deze manier rennen wij onszelf vaak letterlijk voorbij. Het resultaat is klachten als moeheid, irritatie, futloosheid of stress. In feite komen al deze problemen voort uit onbalans. Zonder zweverig te willen zijn, kunnen we constateren dat lichaam en geest op dat moment niet met elkaar in evenwicht zijn. Het is goed om van tijd tot tijd stil te staan bij dit verschijnsel dat, iedereen die in deze heftige maatschappij meedraait, zal herkennen. Maar hoe doet u dat, stilstaan bij balans?

Wat is ontspanning?

Dat wij lichamelijk moeten ontspannen, erkennen we wel. Daarom valt TV kijken, winkelen of sporten voor ons ook onder 'ontspanning'. Echter is het niet alleen uw lichaam dat aan ontspannen toe is. Ook uw geest heeft op haar eigen manier rust nodig. Een goed afgestemde massage of beautybehandeling doet natuurlijk veel, maar naast lichamelijke verzorging besteden we nu ook aandacht aan de innerlijke balans, dit laatste middels de workshop Mindfulness.

Voor wie is de workshop Mindfulness?

Mindfulness is bedoeld voor mensen die graag op structurele wijze willen leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het dagelijks leven. Binnen deze workshop leert u rust en helderheid binnen uzelf te vinden. De aangeleerde technieken bieden u veel steun, niet alleen in tijden van ontspanning, maar ook tijdens stress. U leert immers omgaan met onrust, zonder kopje onder te gaan. In plaats van voortdurend bezig te zijn met toekomstige doelen, leert u open te staan voor wat er nu is.

Wat kost de workshop?

Een mindfulness sessie duurt 50 minuten en kost € 19,50 p.p.

Let op! Voor deze workshop is een minimaal aantal van 5 deelnemers vereist.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Workshop Mindfulness

vanaf p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Thermae For Me 2 in 1 Behandeling

vanaf €71,50 p.p.

HypnoCARE Angsten

vanaf €59,50 p.p.

Workshop Mindfulness

vanaf p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Thermae For Me 2 in 1 Behandeling

vanaf €71,50 p.p.

HypnoCARE Angsten

vanaf €59,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer