Menu

Methodiek voor diepe ontspanning in lichaamswarm water.

Watsu (of Water Shiatsu) is een methodiek voor diepe ontspanning in lichaamswarm water die gebaseerd is op oosterse drukpunt- en massagetechnieken. Men wordt met aandacht gedragen, ritmisch bewogen en gemasseerd, drijvend in extra verwarmd water. Wervelkolom en gewrichten worden soepel bewogen en het hele lichaam wordt gerekt en gestrekt in vloeiende bewegingen. Lichaam en geest komen tot rust, zodat men zich na de behandeling ontspannen en verfrist zal voelen.

Watsu werd ontwikkeld door de Amerikaan Harold Dull. Geïnspireerd door Zen Shiatsu begon hij speciale stretches en massagetechnieken, gecombineerd met de specifieke eigenschappen van water, toe te passen in de warmwaterbronnen van Harbin Hot Springs. Alexander Georgeakopoulos, die jarenlang samenwerkte met Harold Dull, is speciaal naar Nederland gehaald om deze therapie te onderrichten aan het zeer gemotiveerde Watsu-team van Thermae 2000. Dit team, bestaande uit twee dames en twee heren, is inmiddels door Watsu Nederland gecertificeerd.

Enkele reacties van gasten: 'Watsu is loslaten', 'Ik had niet verwacht dat het zo intens zou zijn', 'Ik wist niet dat ik me zo licht kon voelen', 'Het lijkt alsof ik een reis door mijn leven gemaakt heb' en 'Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld'.

U heeft de keuze uit een Watsu behandeling van 45 of 75 minuten en is verplicht met badkleding.

Prijs 45 min: €60,-
Prijs 75 min: €90,-

Reserveren & meer info

Vul voor meer informatie of het reserveren van de Watsu het contactformulier aan de rechterkant in. Wij verzoeken u het volgende te vermelden: adresgegevens, aantal personen en voorkeurstijd.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Watsu

vanaf p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

3 = 2 special

vanaf p.p.

Watsu

vanaf p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

3 = 2 special

vanaf p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer