Menu

Thermae for me lifting introductie

vanaf €65,00 p.p
Reserveer

Een gezichtsbehandeling met bijzondere massagetechnieken voor een natuurlijke lifting van de huid

Wie het effect wil van injectables, maar het liever puur natuur houdt, kan nu terecht bij Thermae 2000. Na de lancering van de eigen productlijn Thermae For Me, wordt nu ook de nieuwe behandeling Thermae For Me Lifting geïntroduceerd. Een verstevigende gezichtsbehandeling met bijzondere massagetechnieken die een directe lifting geven.

Bindweefsel

Een gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine dat tijdens het verouderen steeds minder wordt aangemaakt. De rek gaat er uit en de huid wordt slapper. Bij Thermae For Me Lifting wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. 

Thermae For Me lifting

De Thermae For Me lifting geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bij herhaalde behandelingen kan zelfs duurzame structurele verbetering van de huid optreden.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Thermae for me lifting

vanaf €65,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Qi Vita Ontspanningsmassage

vanaf €56,50 p.p.

Thermae for me lifting

vanaf €65,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Qi Vita Ontspanningsmassage

vanaf €56,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer