Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Thermae for me lifting introductie

vanaf €65,00 p.p

Een gezichtsbehandeling met bijzondere massagetechnieken voor een natuurlijke lifting van de huid

Wie het effect wil van injectables, maar het liever puur natuur houdt, kan nu terecht bij Thermae 2000. Na de lancering van de eigen productlijn Thermae For Me, wordt nu ook de nieuwe behandeling Thermae For Me Lifting geïntroduceerd. Een verstevigende gezichtsbehandeling met bijzondere massagetechnieken die een directe lifting geven.

Bindweefsel

Een gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine dat tijdens het verouderen steeds minder wordt aangemaakt. De rek gaat er uit en de huid wordt slapper. Bij Thermae For Me Lifting wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. 

Thermae For Me lifting

De Thermae For Me lifting geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bij herhaalde behandelingen kan zelfs duurzame structurele verbetering van de huid optreden.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Thermae for me lifting

vanaf €65,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

2-dgs Kerstarrangement

vanaf €199,50 p.p.

Thermae for me lifting

vanaf €65,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

2-dgs Kerstarrangement

vanaf €199,50 p.p.

x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap