Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Shiatsu massage

vanaf €35,00 p.p

Japanse vitaliserende en kalmerende drukpuntmassage.

Japanse drukpuntmassage die bestaat uit het geven van druk, met behulp van duimen, vingers en handpalmen, op het lichaam. Shiatsu versterkt uw basisconditie, vitaliseert, ontspant en kalmeert.De weldadige werking van een Shiatsu massage werkt verlichtend bij stress, spier en gewrichtsklachten aan nek, rug, schouders en ledematen. Onze professionele masseurs werken op een traditionele Japanse matras van katoen (futon) die op de grond ligt.

Tijdens de massage draagt u bij voorkeur loszittende kleding (ook voor u aanwezig indien gewenst).

U kunt kiezen uit een 25 minuten of 50 minuten massage. De massage van 25 minuten is met vroegboekkorting te reserveren. De 50 minuten massage kost €58,50.

Vroegboekkorting shiatsu massage 25 min.

Meer dan 7 dagen van tevoren (168 uur) €30,- i.p.v. €35,-
Tussen 7 en 2 dagen van tevoren (48 uur) €33,50 i.p.v. €35,-
2 dagen van te voren (minder dan 48 uur) €35,-
* Let op: de prijs wordt pas aangepast wanneer u in het betalingsoverzicht van uw reservering komt.

Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een Japans massagesysteem waarvan het ontstaan voor een deel is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeskunde. Shiatsu, wat letterlijk "vingerdruk" betekent, wordt in Nederland vaak drukpuntmassage genoemd. Er wordt uitgegaan van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen. Door verkeerde leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging, of juist eenzijdig gebruik van het lichaam, emotionele of lichamelijke inspanningen wordt de levensenergie soms verstoord. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord kan dit leiden tot huidproblemen.

De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. Shiatsu gaat er vanuit dat het gezicht de spiegel is van alle lichaamsfuncties. Zo kan een schoonheidsspecialist die Shiatsu-massage toepast, een relatie leggen tussen steeds weer terugkerende puistjes op dezelfde plaats (de huidconditie) en een orgaan (de bron waar energieverstoringen ontstaan).

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord. 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Shiatsu massage

vanaf €35,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lichaamspakking

vanaf €39,95 p.p.

Shiatsu massage

vanaf €35,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lichaamspakking

vanaf €39,95 p.p.

x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap