Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Pantai Luar massage

Ontspannende Oost-Aziatische massage met verwarmde kruidenstempels.

Oost-Aziatische massage waarbij kruidenstempels in speciale olie worden verwarmd tot 120 graden. Door middel van speciale technieken wordt de hete stempel in contact gebracht met de huid. Als reactie wordt de huid aangezet tot celvernieuwing. De huid wordt in vloeiende bewegingen geactiveerd. Een heerlijk ontspannende massage. Deze massage is erg voedend voor uw huid en een weldaad voor ontspanning. Goed voor uw totale gestel!

Pantai luar betekent "aan de nieuwe oever" en is afkomstig uit Oost-Azië. Het is opmerkelijk dat bij een hele reeks van behandelingen uit de Oost-Aziatische cultuur auto-suggestieve invloeden bewust al deels van de werking gezien en ook nagestreefd worden. Wanneer men al in de buurt van de behandelingsceremonie komt, worden de reukzinnen en het limbisch systeem (het emotionele zenuwstelsel) ongebruikelijk sterk aangesproken (geprikkeld). De geur van de oliën wordt als behaaglijk warm, ongewoon exotisch en aangenaam ervaren. Deze indruk wordt nog meer versterkt wanneer de warme olie op de huid wordt aangebracht. Tijdens de behandelingsceremonie worden linnen stempelkussens gevuld met limoen, kokos en diverse kruiden gedrenkt in hete kruidenolie (110-120˚C). Vervolgens wordt uw lichaam door middel van speciale technieken zeer kort met deze hete stempel in contact gebracht, als reactie op deze prikkels wordt de huid direct aangezet tot celvernieuwing. Wanneer het stempelkussen voldoende is afgekoeld wordt hiermee intensief gemasseerd.

De behandeling heeft vele goede invloeden op het lichaam:

  • Bevordering van de bloedsomloop
  • Activeren van het repair-system van het lichaam
  • Vitaliserend
  • Celactivering
  • Verstevigen van het spierengestel.


Prijs: €89,-
Duur: 50 minuten

Reserveren & meer info

Vul voor meer informatie of het reserveren van de Pantai Luar het contactformulier aan de rechterkant in. Wij verzoeken u het volgende te vermelden: adresgegevens, aantal personen en voorkeurstijd.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Pantai Luar massage

vanaf p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Total Balance Cleanser 2 in 1 200 ML

vanaf €12,95 p.p.

Pantai Luar massage

vanaf p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Total Balance Cleanser 2 in 1 200 ML

vanaf €12,95 p.p.

x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap