Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Workshop Mindfulness

Leer op structurele wijze omgaan met de onvermijdelijke stress van het dagelijks leven.

U kent het ongetwijfeld. Uw dagen zitten vol met rennen en vliegen. Er moet van alles en alles moet snel. Op deze manier rennen wij onszelf vaak letterlijk voorbij. Het resultaat is klachten als moeheid, irritatie, futloosheid of stress. In feite komen al deze problemen voort uit onbalans. Zonder zweverig te willen zijn, kunnen we constateren dat lichaam en geest op dat moment niet met elkaar in evenwicht zijn. Het is goed om van tijd tot tijd stil te staan bij dit verschijnsel dat, iedereen die in deze heftige maatschappij meedraait, zal herkennen. Maar hoe je doe je dat, stilstaan bij balans?

Wat is ontspanning?

Dat wij lichamelijk moeten ontspannen, erkennen we wel. Daarom valt TV kijken, winkelen of sporten voor ons ook onder 'ontspanning'. Echter is het niet alleen je lichaam dat aan ontspannen toe is. Ook je geest heeft op haar eigen manier rust nodig. Een goed afgestemde massage of beautybehandeling doet natuurlijk veel, maar naast lichamelijke verzorging besteden we nu ook aandacht aan de innerlijke balans, dit laatste middels de workshop Mindfulness.

Voor wie is de workshop Mindfulness?

Mindfulness is bedoeld voor mensen die graag op structurele wijze willen leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het dagelijks leven. Binnen deze workshop leer je rust en helderheid binnen jezelf te vinden. De aangeleerde technieken bieden je veel steun, niet alleen in tijden van ontspanning, maar ook tijdens stress. Je leert immers omgaan met onrust, zonder kopje onder te gaan. In plaats van voortdurend bezig te zijn met toekomstige doelen, leer je open te staan voor wat er nu is.

Wat kost de workshop?

Een mindfulness sessie duurt 50 minuten en kost € 19,50 p.p.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Eye lift crème 15 ML

vanaf €29,95 p.p.

3-gangen diner

vanaf €34,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Eye lift crème 15 ML

vanaf €29,95 p.p.

3-gangen diner

vanaf €34,50 p.p.

x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap