Shopping Cart Pixel
Menu

Ontdek ons rasul ritueel, ideaal om uw huid een goede verzorging te geven. Daarnaast voelt uw huid na afloop zijdezacht aan.

Dagelijks vindt er in groepsverband een rasul behandeling plaats, het duurt 40 minuten en is alleen te boeken i.c.m. een dagentree tot Thermae 2000.

De rasul behandeling

Een chocolade rasul activeert de afbreuk van vetten en werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend. De pakking vermindert huidirritaties en gewrichtspijn, werkt kalmerend op het zenuwstelsel en ontgift uw lichaam. Door de aangename warmte en luchtvochtigheid in de rasul ruimte worden de werkzame stoffen en kostbare mineralen uit de pakking makkelijk in uw huid opgenomen. De stoom in de rasul ruimte houdt de chocolade vochtig, hierdoor blijven de krachtige werkstoffen hun werk doen. Bij het inwrijven van de chocolade wordt de huid ontdaan van oude huidcellen. Een goede manier om de lichaamshuid te reinigen en de doorbloeding te stimuleren. Na dit Arabische ritueel voelt uw huid zijdezacht aan.

Chocolade rasul niet op badkledingdagen

De chocolade rasul is niet te boeken op badkledingdagen i.v.m. vlekken in de badkleding. Ter vervanging van de chocolade wordt er gebruik gemaakt van Aloë Vera (met katoenextract). Deze wordt snel en diep in de huid opgenomen. Het katoenextract werkt kalmerend en regenererend, ontgiftend, helpt bij gewrichtspijn en huidirritaties en werkt rustgevend op de geest.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Chocolade rasul

vanaf p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

Overnachting 30 euro jubileumvoordeel

vanaf €69,50 p.p.

Chocolade rasul

vanaf p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

Overnachting 30 euro jubileumvoordeel

vanaf €69,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer